Arutelu:Kambja kirik

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Millist otstarvet täidab artikli esimene lause? Kambja kirik on Kambjas asuv kirik. Ta ei ütle meile midagi rohkem kui artikli nimi.

Millisest kogudusest käib jutt teises lauses?--Valju 4. mai 2006, kell 10.30 (UTC)

Milline seos on Vennastekogudusel kirikuga? Võib olla peaks eristama kirikut kui hoonet ning kristlikku usuelu kogu tema erinevate voolude ning kogudustega.--Valju 4. mai 2006, kell 10.39 (UTC)

Kindlasti. Selles kirikus tegutsevast kogudusest ja teistest kogudustest tuleb eraldi artiklid teha. Usuelust üldiselt saab rääkida artiklis Kambja (Kambja kihelkond, Kambja vald). Andres 4. mai 2006, kell 11.00 (UTC)

Õpetajate loetelu kuulub õigupoolest artiklisse Kambja kogudus. Andres 10. september 2006, kell 17:18 (UTC)


Võrreldes eelmise redaktsiooniga on osa kirikusse puutuvat infot kaotatud. Andres 22. jaanuar 2012, kell 23:52 (EET)[vasta]


Altarimaali all olevat tartukeelset kirjakohta on mitmel puhul maininud Mati Hint, võrreldes seda põhjaeestikeelse vastega, mis on Piibliseltsi viimase tõlke järgi „See on lõpetatud!”. Selle allikas peaks olema Wastne Testament. aga mul pole käepärast yhtegi vastavat viidet Mati Hindile, ka pole ma päris täiesti kindel, et kirjakoht järgib Wastset Testamenti. -- Ohpuu (arutelu) 24. oktoober 2012, kell 14:17 (EEST)[vasta]

Visuaalselt ja sisult hea, loogilise ülesehitusega artikkel.Marrx