Arutelu:Eero Paloheimo

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Miks Sa kustutasid kategooriad, Metsavend? Paloheimo raamat on väga laiahaardeline, otse entsüklopeediline ja seal käsitletud mõisted peavad olema kättesaadavad. Palun pane tagasi! --Vikker 19. mai 2009, kell 08:26 (UTC) P.S. Ökoloogia ei ammenda kõike. --Vikker 19. mai 2009, kell 08:27 (UTC)

Eemaldasin ka kategooria Ökoloogia. Tutvu kategooriate süsteemiga.--WooteleF 19. mai 2009, kell 09:13 (UTC)
1. Soovitus on õige, aga olen vaadanud. 2. Saan Su (Metsavend ja WooteleF) tegutsemise põhjustest väga hästi aru, aga arvan siiski, et siin on vaidluskoht. Sina käsitad seda artiklit puhtalt biograafilisena, mina aga näen, et seal on ulatuslik ülevaade Paloheimo vaadetest, millel on palju seoseid paljude aladega. Paloheimo on esitanud unikaalse pildi: ühte pidi ülevaate probleemidest ja teist pidi konstruktiivse kokkuvõtliku plaani, kuidas Euroopas (õieti ka teistel mandritel) toimida. (Ega seda raamatut niisama ka õpikuna kasutata.) Seetõttu ei ole artikkel pelgalt biograafiline. Mitmeti sarnast olukorda näeme ka paljude teiste isikute kohta käivates artiklites, kus nende loomingut ulatuslikumalt käsitletakse. 3. Lahendus oleks: viia kõige ülevaatlikuma raamatu sisu eraldi artiklisse, aga mitte kõrvaldada kõne all olevast artiklist kõige olulisemat. Uues artiklis oleksid kategooriad teised. Võin nii teha, ehkki mitte päris kohe. 4. Arvamus? --Vikker 19. mai 2009, kell 09:40 (UTC)
Pakutud lahendus on õige. Isikuartiklile ei panda teadusharu kategooriat. Raamatust võib teha eraldi artikli. --Metsavend 19. mai 2009, kell 09:50 (UTC)
Jah. Teost tuleb käsitleda eraldi artiklis. Siia tuleks jätta minimaalselt.--WooteleF 19. mai 2009, kell 09:51 (UTC)
Teema juurest edasi liikuda saab siselinkide kaudu, mis viivad teistele artiklitele. Raamatust võib teha eraldi artikli või mitte, aga ka raamatule ei saa selliseid kategooriaid panna. Selle materjali juurde siin ei tule üldisema sisuga artiklitest juhtida mitte kategooriate kaudu, vaid tavaliste siselinkide kaudu. Mõeldav on küll teha eraldi kategooria ökoloogiast rääkivate raamatute jaoks. Andres 19. mai 2009, kell 09:58 (UTC)
Hea küll. Las jääb esialgu nii, kuni asi selgineb. --Vikker 19. mai 2009, kell 10:03 (UTC)