Vosgesi departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
(Ümber suunatud leheküljelt Vosges'i departemangu haldusüksuste loend)
Jump to navigation Jump to search

Siin on ära toodud kõik Vosgesi departemangu haldusüksused (ringkonnad, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Épinal ja Saint-Dié-des-Vosges on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Épinali ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Bains-les-Bainsi kanton

  1. Bains-les-Bains 88 029
  2. Fontenoy-le-Château 88 176
  3. Grandrupt-de-Bains 88 214
  4. Gruey-lès-Surance 88 221
  5. Harsault 88 234
  6. Hautmougey 88 235
  7. La Haye 88 236
  8. Montmotier 88 311
  9. Trémonzey 88 479
  10. Vioménil 88 515
  11. Les Voivres 88 520

Bruyèresi kanton

  1. Aydoilles 88 026
  2. Beauménil 88 046
  3. Bruyères 88 078
  4. Champ-le-Duc 88 086
  5. Charmois-devant-Bruyères 88 091
  6. Cheniménil 88 101
  7. Destord 88 130
  8. Deycimont 88 131
  9. Docelles 88 135
  10. Dompierre 88 152
  11. Fays 88 169
  12. Fiménil 88 172
  13. Fontenay 88 175
  14. Girecourt-sur-Durbion 88 203
  15. Grandvillers 88 216
  16. Gugnécourt 88 222
  17. Laval-sur-Vologne 88 261
  18. Laveline-devant-Bruyères 88 262
  19. Laveline-du-Houx 88 263
  20. Lépanges-sur-Vologne 88 266
  21. Méménil 88 297
  22. La Neuveville-devant-Lépanges 88 322
  23. Nonzeville 88 331
  24. Padoux 88 340
  25. Pierrepont-sur-l'Arentèle 88 348
  26. Prey 88 359
  27. Le Roulier 88 399
  28. Sainte-Hélène 88 418
  29. Viménil 88 512
  30. Xamontarupt 88 528

Charmesi kanton

  1. Avillers 88 023
  2. Avrainville 88 024
  3. Battexey 88 038
  4. Bettoncourt 88 056
  5. Bouxurulles 88 070
  6. Brantigny 88 073
  7. Chamagne 88 084
  8. Charmes 88 090
  9. Essegney 88 163
  10. Évaux-et-Ménil 88 166
  11. Florémont 88 173
  12. Gircourt-lès-Viéville 88 202
  13. Hergugney 88 239
  14. Langley 88 260
  15. Marainville-sur-Madon 88 286
  16. Pont-sur-Madon 88 354
  17. Portieux 88 355
  18. Rapey 88 374
  19. Rugney 88 406
  20. Savigny 88 449
  21. Socourt 88 458
  22. Ubexy 88 480
  23. Varmonzey 88 493
  24. Vincey 88 513
  25. Vomécourt-sur-Madon 88 522
  26. Xaronval 88 529

Châtel-sur-Moselle'i kanton

  1. Badménil-aux-Bois 88 027
  2. Bayecourt 88 040
  3. Châtel-sur-Moselle 88 094
  4. Chavelot 88 099
  5. Damas-aux-Bois 88 121
  6. Domèvre-sur-Durbion 88 143
  7. Frizon 88 190
  8. Gigney 88 200
  9. Girmont 88 204
  10. Hadigny-les-Verrières 88 224
  11. Haillainville 88 228
  12. Igney 88 247
  13. Mazeley 88 294
  14. Moriville 88 313
  15. Nomexy 88 327
  16. Oncourt 88 337
  17. Pallegney 88 342
  18. Rehaincourt 88 379
  19. Sercœur 88 454
  20. Zincourt 88 532
  21. Thaon-les-Vosges 88 465
  22. Vaxoncourt 88 497
  23. Villoncourt 88 509

Dompaire'i kanton

  1. Les Ableuvenettes 88 001
  2. Ahéville 88 002
  3. Bainville-aux-Saules 88 030
  4. Bazegney 88 041
  5. Begnécourt 88 047
  6. Bettegney-Saint-Brice 88 055
  7. Bocquegney 88 063
  8. Bouxières-aux-Bois 88 069
  9. Bouzemont 88 071
  10. Circourt 88 103
  11. Damas-et-Bettegney 88 122
  12. Derbamont 88 129
  13. Dompaire 88 151
  14. Gelvécourt-et-Adompt 88 192
  15. Gorhey 88 210
  16. Gugney-aux-Aulx 88 223
  17. Hagécourt 88 226
  18. Harol 88 233
  19. Hennecourt 88 237
  20. Jorxey 88 254
  21. Légéville-et-Bonfays 88 264
  22. Madegney 88 280
  23. Madonne-et-Lamerey 88 281
  24. Maroncourt 88 288
  25. Racécourt 88 365
  26. Regney 88 378
  27. Saint-Vallier 88 437
  28. Vaubexy 88 494
  29. Velotte-et-Tatignécourt 88 499
  30. Ville-sur-Illon 88 508

Épinal-Ida kanton

  1. Arches 88 011
  2. Archettes 88 012
  3. La Baffe 88 028
  4. Deyvillers 88 132
  5. Dignonville 88 133
  6. Dinozé 88 134
  7. Dogneville 88 136
  8. Épinal 88 160
  9. Jeuxey 88 253
  10. Longchamp 88 273
  11. Vaudéville 88 495

Épinal-Lääne kanton

  1. Chantraine 88 087
  2. Chaumousey 88 098
  3. Darnieulles 88 126
  4. Domèvre-sur-Avière 88 142
  5. Dommartin-aux-Bois 88 147
  6. Épinal 88 160
  7. Fomerey 88 174
  8. Les Forges 88 178
  9. Girancourt 88 201
  10. Golbey 88 209
  11. Renauvoid 88 388
  12. Sanchey 88 439
  13. Uxegney 88 483

Plombières-les-Bainsi kanton

  1. Bellefontaine 88 048
  2. Girmont-Val-d'Ajol 88 205
  3. Plombières-les-Bains 88 351
  4. Le Val-d'Ajol 88 487

Rambervillersi kanton

  1. Anglemont 88 008
  2. Autrey 88 021
  3. Bazien 88 042
  4. Brû 88 077
  5. Bult 88 080
  6. Clézentaine 88 110
  7. Deinvillers 88 127
  8. Domptail 88 153
  9. Doncières 88 156
  10. Fauconcourt 88 168
  11. Hardancourt 88 230
  12. Housseras 88 243
  13. Jeanménil 88 251
  14. Ménarmont 88 298
  15. Ménil-sur-Belvitte 88 301
  16. Moyemont 88 318
  17. Nossoncourt 88 333
  18. Ortoncourt 88 338
  19. Rambervillers 88 367
  20. Romont 88 395
  21. Roville-aux-Chênes 88 402
  22. Saint-Benoît-la-Chipotte 88 412
  23. Sainte-Barbe 88 410
  24. Saint-Genest 88 416
  25. Saint-Gorgon 88 417
  26. Saint-Maurice-sur-Mortagne 88 425
  27. Saint-Pierremont 88 432
  28. Vomécourt 88 521
  29. Xaffévillers 88 527

Remiremonti kanton

  1. Cleurie 88 109
  2. Dommartin-lès-Remiremont 88 148
  3. Éloyes 88 158
  4. Faucompierre 88 167
  5. La Forge 88 177
  6. Jarménil 88 250
  7. Pouxeux 88 358
  8. Raon-aux-Bois 88 371
  9. Remiremont 88 383
  10. Saint-Amé 88 409
  11. Saint-Étienne-lès-Remiremont 88 415
  12. Saint-Nabord 88 429
  13. Le Syndicat 88 462
  14. Tendon 88 464
  15. Le Tholy 88 470
  16. Vecoux 88 498

Saulxures-sur-Moselotte'i kanton

  1. Basse-sur-le-Rupt 88 037
  2. La Bresse 88 075
  3. Cornimont 88 116
  4. Gerbamont 88 197
  5. Rochesson 88 391
  6. Sapois 88 442
  7. Saulxures-sur-Moselotte 88 447
  8. Thiéfosse 88 467
  9. Vagney 88 486
  10. Ventron 88 500

Le Thillot' kanton

  1. Bussang 88 081
  2. Ferdrupt 88 170
  3. Fresse-sur-Moselle 88 188
  4. Le Ménil 88 302
  5. Ramonchamp 88 369
  6. Rupt-sur-Moselle 88 408
  7. Saint-Maurice-sur-Moselle 88 426
  8. Le Thillot 88 468

Xertigny kanton

  1. La Chapelle-aux-Bois 88 088
  2. Charmois-l'Orgueilleux 88 092
  3. Le Clerjus 88 108
  4. Dounoux 88 157
  5. Hadol 88 225
  6. Uriménil 88 481
  7. Uzemain 88 484
  8. Xertigny 88 530

Neufchâteau ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Bulgnéville'i kanton

  1. Aingeville 88 003
  2. Aulnois 88 017
  3. Auzainvilliers 88 022
  4. Belmont-sur-Vair 88 051
  5. Bulgnéville 88 079
  6. Crainvilliers 88 119
  7. Dombrot-sur-Vair 88 141
  8. Gendreville 88 195
  9. Hagnéville-et-Roncourt 88 227
  10. Malaincourt 88 283
  11. Mandres-sur-Vair 88 285
  12. Médonville 88 296
  13. Morville 88 316
  14. Norroy 88 332
  15. Parey-sous-Montfort 88 343
  16. Saint-Ouen-lès-Parey 88 430
  17. Saint-Remimont 88 434
  18. Saulxures-lès-Bulgnéville 88 446
  19. Sauville 88 448
  20. Suriauville 88 461
  21. Urville 88 482
  22. La Vacheresse-et-la-Rouillie 88 485
  23. Vaudoncourt 88 496
  24. Vrécourt 88 524

Châtenois' kanton

  1. Aouze 88 010
  2. Aroffe 88 013
  3. Balléville 88 031
  4. Châtenois 88 095
  5. Courcelles-sous-Châtenois 88 117
  6. Darney-aux-Chênes 88 125
  7. Dolaincourt 88 137
  8. Dommartin-sur-Vraine 88 150
  9. Gironcourt-sur-Vraine 88 206
  10. Houécourt 88 241
  11. Longchamp-sous-Châtenois 88 274
  12. Maconcourt 88 278
  13. Morelmaison 88 312
  14. La Neuveville-sous-Châtenois 88 324
  15. Ollainville 88 336
  16. Pleuvezain 88 350
  17. Rainville 88 366
  18. Removille 88 387
  19. Rouvres-la-Chétive 88 401
  20. Saint-Paul 88 431
  21. Sandaucourt 88 440
  22. Soncourt 88 459
  23. Vicherey 88 504
  24. Viocourt 88 514
  25. Vouxey 88 523

Coussey kanton

  1. Autigny-la-Tour 88 019
  2. Autreville 88 020
  3. Avranville 88 025
  4. Chermisey 88 102
  5. Clérey-la-Côte 88 107
  6. Coussey 88 118
  7. Domrémy-la-Pucelle 88 154
  8. Frebécourt 88 183
  9. Greux 88 219
  10. Harmonville 88 232
  11. Jubainville 88 255
  12. Martigny-les-Gerbonvaux 88 290
  13. Maxey-sur-Meuse 88 293
  14. Midrevaux 88 303
  15. Moncel-sur-Vair 88 305
  16. Punerot 88 363
  17. Ruppes 88 407
  18. Seraumont 88 453
  19. Sionne 88 457
  20. Soulosse-sous-Saint-Élophe 88 460
  21. Tranqueville-Graux 88 478

Darney kanton

  1. Attigny 88 016
  2. Belmont-lès-Darney 88 049
  3. Belrupt 88 052
  4. Bonvillet 88 065
  5. Darney 88 124
  6. Dombasle-devant-Darney 88 138
  7. Dommartin-lès-Vallois 88 149
  8. Escles 88 161
  9. Esley 88 162
  10. Frénois 88 187
  11. Hennezel 88 238
  12. Jésonville 88 252
  13. Lerrain 88 267
  14. Pierrefitte 88 347
  15. Pont-lès-Bonfays 88 353
  16. Provenchères-lès-Darney 88 360
  17. Relanges 88 381
  18. Saint-Baslemont 88 411
  19. Sans-Vallois 88 441
  20. Senonges 88 452
  21. Les Vallois 88 491

Lamarche'i kanton

  1. Ainvelle 88 004
  2. Blevaincourt 88 062
  3. Châtillon-sur-Saône 88 096
  4. Damblain 88 123
  5. Fouchécourt 88 179
  6. Frain 88 180
  7. Grignoncourt 88 220
  8. Isches 88 248
  9. Lamarche 88 258
  10. Lironcourt 88 272
  11. Marey 88 287
  12. Martigny-les-Bains 88 289
  13. Mont-lès-Lamarche 88 307
  14. Morizécourt 88 314
  15. Robécourt 88 390
  16. Rocourt 88 392
  17. Romain-aux-Bois 88 394
  18. Rozières-sur-Mouzon 88 404
  19. Saint-Julien 88 421
  20. Senaide 88 450
  21. Serécourt 88 455
  22. Serocourt 88 456
  23. Les Thons 88 471
  24. Tignécourt 88 473
  25. Tollaincourt 88 475
  26. Villotte 88 510

Mirecourti kanton

  1. Ambacourt 88 006
  2. Baudricourt 88 039
  3. Biécourt 88 058
  4. Blémerey 88 060
  5. Boulaincourt 88 066
  6. Chauffecourt 88 097
  7. Chef-Haut 88 100
  8. Dombasle-en-Xaintois 88 139
  9. Domvallier 88 155
  10. Frenelle-la-Grande 88 185
  11. Frenelle-la-Petite 88 186
  12. Hymont 88 246
  13. Juvaincourt 88 257
  14. Madecourt 88 279
  15. Mattaincourt 88 292
  16. Mazirot 88 295
  17. Ménil-en-Xaintois 88 299
  18. Mirecourt 88 304
  19. Oëlleville 88 334
  20. Poussay 88 357
  21. Puzieux 88 364
  22. Ramecourt 88 368
  23. Remicourt 88 382
  24. Repel 88 389
  25. Rouvres-en-Xaintois 88 400
  26. Saint-Menge 88 427
  27. Saint-Prancher 88 433
  28. Thiraucourt 88 469
  29. Totainville 88 476
  30. Valleroy-aux-Saules 88 489
  31. Villers 88 507
  32. Vroville 88 525

Monthureux-sur-Saône'i kanton

  1. Ameuvelle 88 007
  2. Bleurville 88 061
  3. Claudon 88 105
  4. Fignévelle 88 171
  5. Gignéville 88 199
  6. Godoncourt 88 208
  7. Martinvelle 88 291
  8. Monthureux-sur-Saône 88 310
  9. Nonville 88 330
  10. Regnévelle 88 377
  11. Viviers-le-Gras 88 517

Neufchâteau kanton

  1. Attignéville 88 015
  2. Barville 88 036
  3. Bazoilles-sur-Meuse 88 044
  4. Beaufremont 88 045
  5. Brechainville 88 074
  6. Certilleux 88 083
  7. Circourt-sur-Mouzon 88 104
  8. Fréville 88 189
  9. Grand 88 212
  10. Harchéchamp 88 229
  11. Houéville 88 242
  12. Jainvillotte 88 249
  13. Landaville 88 259
  14. Lemmecourt 88 265
  15. Liffol-le-Grand 88 270
  16. Mont-lès-Neufchâteau 88 308
  17. Neufchâteau 88 321
  18. Pargny-sous-Mureau 88 344
  19. Pompierre 88 352
  20. Rebeuville 88 376
  21. Rollainville 88 393
  22. Sartes 88 443
  23. Tilleux 88 474
  24. Trampot 88 477
  25. Villouxel 88 511

Vitteli kanton

  1. Bazoilles-et-Ménil 88 043
  2. Contrexéville 88 114
  3. Dombrot-le-Sec 88 140
  4. Domèvre-sous-Montfort 88 144
  5. Domjulien 88 146
  6. Estrennes 88 164
  7. Gemmelaincourt 88 194
  8. Haréville 88 231
  9. Lignéville 88 271
  10. Monthureux-le-Sec 88 309
  11. La Neuveville-sous-Montfort 88 325
  12. Offroicourt 88 335
  13. Rancourt 88 370
  14. Remoncourt 88 385
  15. Rozerotte 88 403
  16. They-sous-Montfort 88 466
  17. Thuillières 88 472
  18. Valfroicourt 88 488
  19. Valleroy-le-Sec 88 490
  20. Vittel 88 516
  21. Viviers-lès-Offroicourt 88 518

Saint-Dié-des-Vosgesi ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Brouvelieuresi kanton

  1. Belmont-sur-Buttant 88 050
  2. Biffontaine 88 059
  3. Bois-de-Champ 88 064
  4. Brouvelieures 88 076
  5. Domfaing 88 145
  6. Fremifontaine 88 184
  7. Mortagne 88 315
  8. Les Poulières 88 356
  9. Les Rouges-Eaux 88 398
  10. Vervezelle 88 502

Corcieux' kanton

  1. Arrentès-de-Corcieux 88 014
  2. Aumontzey 88 018
  3. Barbey-Seroux 88 035
  4. Champdray 88 085
  5. La Chapelle-devant-Bruyères 88 089
  6. Corcieux 88 115
  7. Gerbépal 88 198
  8. Granges-sur-Vologne 88 218
  9. Herpelmont 88 240
  10. La Houssière 88 244
  11. Jussarupt 88 256
  12. Rehaupal 88 380
  13. Vienville 88 505

Fraize'i kanton

  1. Anould 88 009
  2. Ban-sur-Meurthe-Clefcy 88 106
  3. La Croix-aux-Mines 88 120
  4. Entre-deux-Eaux 88 159
  5. Fraize 88 181
  6. Mandray 88 284
  7. Plainfaing 88 349
  8. Saint-Léonard 88 423
  9. Le Valtin 88 492

Gérardmeri kanton

  1. Gérardmer 88 196
  2. Liézey 88 269
  3. Xonrupt-Longemer 88 531

Provenchères-sur-Fave'i kanton

  1. Le Beulay 88 057
  2. Colroy-la-Grande 88 112
  3. La Grande-Fosse 88 213
  4. Lubine 88 275
  5. Lusse 88 276
  6. La Petite-Fosse 88 345
  7. Provenchères-sur-Fave 88 361

Raon-l'Étape'i kanton

  1. Allarmont 88 005
  2. Celles-sur-Plaine 88 082
  3. Étival-Clairefontaine 88 165
  4. Luvigny 88 277
  5. Nompatelize 88 328
  6. Raon-l'Étape 88 372
  7. Raon-sur-Plaine 88 373
  8. Saint-Remy 88 435
  9. Vexaincourt 88 503

Saint-Dié-des-Vosges-Ida kanton

  1. Ban-de-Laveline 88 032
  2. Bertrimoutier 88 054
  3. Coinches 88 111
  4. Combrimont 88 113
  5. Frapelle 88 182
  6. Gemaingoutte 88 193
  7. Lesseux 88 268
  8. Nayemont-les-Fosses 88 320
  9. Neuvillers-sur-Fave 88 326
  10. Pair-et-Grandrupt 88 341
  11. Raves 88 375
  12. Remomeix 88 386
  13. Saint-Dié-des-Vosges 88 413
  14. Sainte-Marguerite 88 424
  15. Saulcy-sur-Meurthe 88 445
  16. Wisembach 88 526

Saint-Dié-des-Vosges-Lääne kanton

  1. La Bourgonce 88 068
  2. Saint-Dié-des-Vosges 88 413
  3. Saint-Michel-sur-Meurthe 88 428
  4. La Salle 88 438
  5. Taintrux 88 463
  6. La Voivre 88 519

Senonesi kanton

  1. Ban-de-Sapt 88 033
  2. Belval 88 053
  3. Châtas 88 093
  4. Denipaire 88 128
  5. Grandrupt 88 215
  6. Hurbache 88 245
  7. Ménil-de-Senones 88 300
  8. Le Mont 88 306
  9. Moussey 88 317
  10. Moyenmoutier 88 319
  11. La Petite-Raon 88 346
  12. Le Puid 88 362
  13. Saint-Jean-d'Ormont 88 419
  14. Saint-Stail 88 436
  15. Le Saulcy 88 444
  16. Senones 88 451
  17. Le Vermont 88 501
  18. Vieux-Moulin 88 506