Arutelu:Koerte katk

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia
(Ümber suunatud leheküljelt Arutelu:Koerte katk (Canine mobrillivirus))

Artikkel on väga põhjalik ja sisaldab rohkelt meditsiinilisi termineid. Eriti huvitav oli lugeda sümptomite lõiku. Artikli sisu täiendavad mitmed pildid. Minu jaoks tekitas segadust mõiste "antikehade tiitreid". Seda võiks paari sõnaga selgitada. Lisaks võiks ülesehituse koha pealt peatükk "ennetamine" olla nakatumise peatüki ees. Viiruse ja nakatumise peatükis võiks kirjutada sõna "nakkuda" asemel nakatuda. Samuti oli alapeatüki "neljavormiline avaldumine" kopsuvormide lõigu 1 lause väga pikk, mis võiks olla kahe lausena. Triin.Rosenberg 9. november 2020, kell 21:30 (EET).

Artikkel on informatiivne ja kompaktne. Annab hea ettekujutuse antud viirushaigusest. Veidi segadust tekitas lühend CDV, mis oli viiruse ja nakatumise peatüki alguses. Kui see eelnevas tekstis siduda haiguse nimega, siis ei tekiks segadust, kui lühendit eraldi kasutada. Magnus.Mänd 11. november 2020, kell 18:30 (EET).

Kui eesti keeles mingi muu asi koerte katku nime ei kanna, võib artikli pealkirjast sulgudega osa kustutada teisaldamise teel. Ave Maria (arutelu) 11. november 2020, kell 18:45 (EET)[vasta]