Kasutaja arutelu:Wkentaur/Arhiivid/2008

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

et at Betawiki

Hi WikedKentaur. You have done at lot of translation work on the MediaWiki messages at Betawiki[1]. I was wondering if you were still going to work on them and if we should maybe commit the currently changed messages to Subversion so they will be used everywhere. Please let us know. Cheers! Siebrand 28. august 2007, kell 10:51 (UTC)

Posted note to betawiki, to commit changes. --WikedKentaur 30. august 2007, kell 15:44 (UTC)

Currently 50.89% of the MediaWiki messages and 5.07% of the messages of the extensions used by the Wikimedia Foundation have been localised. Also only 84.25% of the most relevant MediaWiki messages are localised. You have been active on Betawiki, I would like to ask you to help out again. It is not only the et.wikipedia but also Commons that will benefit. Thanks, GerardM 26. märts 2008, kell 23:06 (UTC)

Tõlked

Vaatasin, et oled new section tõlkeks pannud uus alajaotus, mille vahetasid uus peatükk vastu välja. Siinset kasutajaliidest tõlkides panin vist mina hiljuti sellise tõlke (uus alajaotus), et asi vähegi eestikeelsem oleks. Kas selle võiks jätta nii või pöörduda üldisesse arutelusse, et küsida, kuidas parem on? --Jaan513 3. aprill 2008, kell 07:18 (UTC)

ainult, et vahetus oli vastupidine. --WikedKentaur 3. aprill 2008, kell 16:34 (UTC)
Siis ma ei väljendanud ennast piisavalt selgelt. Aga kuidas tundub, kas sobib paremini 'uus alajaotus' või 'uus peatükk'? --Jaan513 3. aprill 2008, kell 17:07 (UTC)
Ma ei tea, kas ma tohin sekkuda, aga me ei ole neid asju kunagi nimetanud peatükkideks, vaid ikka alajaotusteks. Andres 3. aprill 2008, kell 17:12 (UTC)
Muidugi tohid. Ma küsisin lihtsalt WikedKentauri arvamust, sest ta muutis oma kasutajalehel ka peatüki alajaotuseks, võib-olla minu MediaWiki:Newsectionsummary muudatusi vaadates. Kui juba sina, Andres, arvad, et see võib nii olla, siis minu hinnangul on kõik korras selle tõlkega :) --Jaan513 3. aprill 2008, kell 17:19 (UTC)
Võib-olla on neid alati alajaotusteks nimetatud, kuid MediaWiki sõnumite loetelus on ka neid, kus section on tõlgitud peatükiks. Ma neid praegu muutma ei hakka, las jäävad. --Jaan513 3. aprill 2008, kell 17:25 (UTC)
Vaatasin ÕS-i ja Silvetit. Neil on teistsugune arvamus. Alajaotuse all mõistetakse tabeli vms jaotuslahtrit ning seda soovitatakse nimetada hoopis jaotiseks. Seda võib nimetada ka alaosaks. Silvetil on vasted "lõik" ja "paragrahv", mis pole sobivad. Ka "peatükk" pole minu meelest sobiv, sest meil pole tegu raamatuga. EKSS aga defineerib alajaotuse nii: "mingi suurema jaotuse v. liigituse alaosa, sellest väiksem liigitusüksus" ning toob näiteks "peatüki alajaotused". Alaosa on ühes tähenduses "suurema jaotuse väiksem osa". Näide: "Õigusakti alaosad on: osa, peatükk, paragrahv, lõik, punkt." Kokkuvõttes tundub mulle siiski, et "alajaotus" on sobiv, sest ka section võib olla erineval hierarhiatasemel. Samuti sobiks "alaosa". Andres 3. aprill 2008, kell 17:35 (UTC)
Paistab, et ÕS eelistab selgelt sõna "alaosa". Nii et vast peaksime siis hoopis selle sõna kasutusele võtma. Ka mulle meeldib see sõna. Andres 3. aprill 2008, kell 17:37 (UTC)

'peatükk' tuleks asendada ka teistes MediaWiki sõnumites, kui on selge kummaga. --WikedKentaur 4. aprill 2008, kell 15:54 (UTC)

CommonsTicker failed to post update: et-wikipedia-org.ticker.wiki.20080616142012.pending

CommonsTicker was unable to post the latest update to the ticker page. This may happen if there is a temporary problem with the servers or the network, or if the page has grown verry big.

If you use "append" mode, please keep the page reasonably short, perhaps by moving old entries that still need attention to a separate page, which could be included in the main ticker page. Note that CommonsTicker will re-try to post the update on the next run.

If you use "replace" mode, please consider requesting a shorter interval (less days) to watch. CommonsTicker will not try to re-post the update, since it will replace the entire page on the next run anyway.

(this is an automated message) -- CommonsTicker 16. juuni 2008, kell 14:21 (UTC)

Betawiki

Hi. With the release of MediaWiki 1.13 coming up, I would like to ask you if you can please translate/correct the most often used messages for et as soon as possible. Thanks! Siebrand 14. juuli 2008, kell 20:18 (UTC)