Kasutaja arutelu:David~etwiki

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere tulemast Vikipeediasse, David! Andres 4. august 2006, kell 22:07 (UTC)

Antti Looduse tegevusest võib anda ülevaate allikate põhjal, mis on avalikult kättesaadavad. Partei ja koguduste liidu asjassesegamine ei ole põhjendatud. Samuti ei ole Vikipeedia selleks, et levitada mingeid vaateid või näidata asju mingis valguses. Andres 4. august 2006, kell 22:15 (UTC)


Meil kehtivate reeglite kohaselt ei ole korrektne eemaldada artiklilt märgendit "Neutraalsus vaidlustatud" ilma konsensuseta teiste kaastöötajatega, seda enam, kui ollakse vaidlustatud artikli autor. Tühistasin Su vastavasisulise muudatuse artiklis Usuline ekstremism. Neutraalsuse kohta vaata palun Vikipeedia:Mida Vikipeedia ei ole. Kuna Vikipeedia peab põhinema kontrollitavatel ning autoriteetsetel allikatel on vajalik allikmaterjalidele viitamine. Korrektselt viidatud artikleid, milles toodud fakte saab kontrollida vaidlustatakse vähem. Jõudu edaspidiseks.--Boy 5. august 2006, kell 00:57 (UTC)

ole hea ja lisa aruteludes oma tekstide lõppu edaspidi ka allkiri, kergendab arutelude lugemist. Seda saad teha nelja "lainega" ~~~~ või siis redigeerimisakna peal olevast nupureast paremalt teist nuppu vajutades. Jõudu ja jaksu --TarmoK 5. august 2006, kell 22:26 (UTC)

Tänud nõuande eest ;)
Jälle targem. Ei ole vikisse sissekirjutatud ;)
David 5. august 2006, kell 22:28 (UTC)

Siin on reeglid. Andres 5. august 2006, kell 23:33 (UTC)


Vastuseks Sinu märkusele. Selgituse, miks ma sünonüüme ise välja ei toonud, leiad pikas vastuses, mille ma kirjutasin ühel arutelulehel. Oleksin tõepoolest võinud juba varem anda Sulle viita reeglite lehele, kuid Sa paistsid Vikipeedias nii hästi orienteeruvat, et ma ei tulnud kohe selle peale, et Sa reegleid lugenud ei ole. Tavaliselt ma esitan lingi reeglitele siis, kui ma märkan, et inimene ilmselt pole reeglitega tuttav. Muidu tundub see mulle liiga pealetükkiv. Mul on kahju, et ma eksisin ning Sulle ebameeldivusi tekitasin. Andres 5. august 2006, kell 23:58 (UTC)

See pikk vastus on kriminaalasja artikli arutelulehel. Võib-olla küll, et peaksin rohkem tähelepanu pöörama artiklite sisulisele küljele. Miks see mul kuigi palju ei õnnestu, sellest ma oma vastuses räägin. Aga mis puutub hinnangusse, et esitus on erapoolik, siis minu meelest on tegu just hinnanguga sisulises küsimuses. Andres 6. august 2006, kell 00:05 (UTC)


Edu sulle Andres Viki administreerimisel ja edaspidisel toimetamisel oma isiskliku näo ja arusaamise järgi. Minu kaastöö siin nüüd lõppeb ja ei soovita siin teha ka kaastööd kellegil teisel. Võid kergemalt hingata, said lahti ühest ebameeldivast tegelasest, kes püüdis naiivselt kaasa aidata viki täienemisele! Edu bürokraatia juurutamises erapoolikuse sildi all!

Sinu kasutajakonto nimetatakse ümber[muuda lähteteksti]

18. märts 2015, kell 03:12 (EET)

19. aprill 2015, kell 09:48 (EEST)