Fail:Siversk after shelling (2022-08-24) 01.jpg

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Klõps ikoonil viib faili leheküljele Wikimedia Commonsis.
Allikas: Vikipeedia

Algfail(1280 × 960 pikslit, faili suurus: 362 KB, MIME tüüp: image/jpeg)

Lühikirjeldus

Kirjeldus
Русский: Северск (Донецкая область Украины) после обстрелов при вторжении России в 2022 году.
English: Siversk city (Donetsk region of Ukraine) after shelling during the 2022 Russian invasion.
Українська: Original description: На Донеччині поліцейські, ризикуючи життям, евакуюють мешканців Сіверська
  • Людей вивозять на броньованому транспорті, кожен виїзд – смертельна небезпека. Російська армія щодня скидає на місто понад 200 снарядів, а нещодавно евакуаційне авто ледь не потрапило від вогонь ворожої авіації. Цього разу бахмутські «янголи» доставили до безпечного місця літніх людей та жінку з чотирирічною донечкою.
  • Бахмутський район, зокрема Сіверськ – одна з найгарячіших точок України. Попри це, тут продовжують працювати правоохоронці. Разом із представниками Бахмутської райдержадміністрації та Сіверської військової адміністрації організують евакуацію і привозять гуманітарні вантажі. Без цієї допомоги громадянам у зоні бойових дій не вижити.
  • Евакуйованих доставляють до Дніпра та Івано-Франківської області. Зараз у Сіверській громаді залишається близько 2 тисяч громадян. Люди виїжджають, бо їхні будинки є мішенями ворога і залишатися в них небезпечно.

💬«Прилетіла ракета, влупила в будинок, а наші, сусідні, вибуховою хвилею зруйнувало. Касетами так б’ють, що носа не висунеш. Ми покладаємося на ЗСУ, що ворог сюди далі не пройде», – каже місцевий житель.

  • На в’їзді в місто – розстріляні росіянами згорілі цивільні авто. В одному з них загинула ціла сім’я з дітьми, що намагалася втекти від війни. Окупанти вдарили по машині з танка.
  • Безпечно здолати шлях мешканцям допомагають двоє найдосвідченіших та безстрашних кермувальників – поліцейський-водій Віталій Корабельников і співробітник відділу реагування патрульної поліції Олександр Шилков. За словами місцевих, вони завжди готові їхати хоч у пекло заради порятунку людей.
  • Так, в один з евакуаційних рейсів просто над поліцейським авто опинився ворожий літак.

💬«Їхали за людьми, і раптом просто над головою заходить російський літак, усього метрах в 25 над землею. Ми зрозуміли, що все, нам кінець. Проте виявилося, що він щойно «відстрілявся» – скинув ракети на житловий сектор… Поспішили на місце, бо там люди потребували невідкладної допомоги», – розповів начальник Бахмутського райвідділу поліції Дмитро Приступин.

Національна поліція України
Kuupäev
Allikas https://www.facebook.com/photo/?fbid=438894748266180&set=pcb.438894848266170 (the whole post)
Autor Ministry of Internal Affairs of Ukraine

Litsents

w:et:Creative Commons
omistamine
See fail kuulub Creative Commonsi rahvusvahelise litsentsi "Autorile viitamine 4.0" alla.
Omistamine: Mvs.gov.ua
Tohid:
  • jagada – teost kopeerida, levitada ja edastada
  • kohandada – valmistada muudetud teoseid
Järgmistel tingimustel:
  • omistamine – Pead materjali sobival viisil autorile omistama, tooma ära litsentsi lingi ja märkima ära, kas on tehtud muudatusi. Sobib, kui teed seda mõistlikul viisil, kuid seejuures ei tohi jääda muljet, et litsentsiandja tõstab esile sind või seda, et sina materjali kasutad.

Pealdised

Lisa üherealine seletus sellest, mida fail esitab

Selles failis kujutatud üksused

kujutab

media type inglise

image/jpeg

Faili ajalugu

Klõpsa kuupäeva ja kellaaega, et näha sel ajahetkel kasutusel olnud failiversiooni.

Kuupäev/kellaaegPisipiltMõõtmedKasutajaKommentaar
viimane24. august 2022, kell 23:55Pisipilt versioonist seisuga 24. august 2022, kell 23:551280 × 960 (362 KB)SneeuwschaapUploaded a work by Ministry of Internal Affairs of Ukraine from https://www.facebook.com/photo/?fbid=438894748266180&set=pcb.438894848266170 ([https://www.facebook.com/mvs.gov.ua/posts/438894848266170 the whole post]) with UploadWizard

Seda faili kasutab järgmine lehekülg:

Globaalne failikasutus

Järgmised muud vikid kasutavad seda faili: