Fail:Joseph Martin Kronheim - The Sunday at Home 1880 - Revelation 22-17.jpg

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Klõps ikoonil viib faili leheküljele Wikimedia Commonsis.
Allikas: Vikipeedia

Algfail(5137 × 7072 pikslit, faili suurus: 19,01 MB, MIME tüüp: image/jpeg)

Kirjeldus
Dansk: Joseph Marin Kronheims farveillustration (efter George Baxters metode) fra 1880 af Johannes' Åbenbaring 22:17, fra The Sunday at Home: A Family Magazine for Sabbath Reading udgivet af Religious Tract Society.
English: Kronheim's Baxter process illustration of Revelation 22:17 (King James' Version), from page 366 of the 1880 omnibus printing of The Sunday at Home. Scanned at 800 dpi. The greyish border around the flowers is a metallic silver ink, however, shininess cannot be reproduced in an electronic medium.
Français : Illustration du verset Ap 22,17, de l'apocalypse (version autorisée par le roi Jacques), page 366 de l'édition omnibus du Sunday at home. Version numérisée à 800 dpi. La bordure apparement grisée de l'image est argenté sur l'original, une couleur qui ne peut être fidèlement numérisée.
Kuupäev
Allikas The Sunday at Home: A Family Magazine for Sabbath Reading, 1880 [collected volume], London, Religious Tract Society, Paternoster Row, 164 Picadilly.
Autor
  • Joseph Martin Kronheim (1810-1896)
Luba
(Faili edasikasutus)
Public domain

See teos kuulub avalikku omandisse päritoluriigis ja teistes riikides, kus autoriõigus kehtib 70 aastat pärast autori surma või vähem.


Pead samuti lisama Ühendriikide avaliku omandi malli näitamaks, miks see teos on Ameerika Ühendriikides avalikus omandis. Arvesta sellega, et mõnes riigis kehtib autoriõigus kauem kui 70 aastat: Mehhikos 100 aastat, Jamaical 95 aastat, Colombias 80 aastat ning Guatemalas ja Samoas 75 aastat. See pilt ei pruugi olla avalikus omandis neis riikides, mis lisaks ei kohalda lühema tähtaja reeglit. Autoriõigus võib kehtida kauem, kui autor on prantslane, kes suri Teises maailmasõjas Prantsusmaa eest võideldes (lisateave), või venelane, kes teenis Teises maailmasõjas idarindel (nimetatakse Venemaal Suureks Isamaasõjaks) või kes Nõukogude repressioonide ohvrina on postuumselt rehabiliteeritud (lisateave).

Teised versioonid
Pilt of the year
Pilt of the year
Featured pilt

Wikimedia CommonsVikipeedia

See on Wikimedia Commonsi eeskujulik pilt (Featured pictures) ja on arvatud üheks parimatest piltidest.

 See on inglise Vikipeedia eeskujulik pilt (Featured pictures) ja on arvatud üheks parimatest piltidest.

Kui sul on sarnaste omadustega pilt, mida on võimalik sobiva litsentsi all avaldada, laadi see kindlasti üles ning märgista ja esita see.


See on töödeldud pilt, mis tähendab, et selle pildi tuletamiseks on algupärast pilti digitaalselt muudetud. Muudatused: Cleaned up dirt, stains, small hairs, and other flaws due to age, fixed a few very minor misprints in this particular print, e.g. small ink blobs and slightly incomplete letters. Some selective sharpening.).

VI seal

This image has been assessed under the valued image criteria and is considered the most valued image on Commons within the scope: Baxter process illustration. You can see its nomination here.

Pealdised

Lisa üherealine seletus sellest, mida fail esitab

Selles failis kujutatud üksused

kujutab

Faili ajalugu

Klõpsa kuupäeva ja kellaaega, et näha sel ajahetkel kasutusel olnud failiversiooni.

Kuupäev/kellaaegPisipiltMõõtmedKasutajaKommentaar
viimane8. juuni 2010, kell 21:01Pisipilt versioonist seisuga 8. juuni 2010, kell 21:015137 × 7072 (19,01 MB)Adam CuerdenA few minor issues fixed.
8. juuni 2010, kell 04:55Pisipilt versioonist seisuga 8. juuni 2010, kell 04:555137 × 7072 (19,02 MB)Adam CuerdenUpload

Seda faili ei kasuta ükski lehekülg.

Globaalne failikasutus

Järgmised muud vikid kasutavad seda faili:

Vaata selle faili globaalset kasutust.

Metaandmed