Fail:Артилеристи ВМС в рамках навчань ОТУ «Маріуполь» виконували практичні стрільби з гармат «Гіацинт-Б» 01.jpg

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Klõps ikoonil viib faili leheküljele Wikimedia Commonsis.
Allikas: Vikipeedia

Algfail(1452 × 869 pikslit, faili suurus: 790 KB, MIME tüüp: image/jpeg)

Lühikirjeldus

Kirjeldus
Українська: В оперативно-тактичному угрупуванні «Маріуполь» відбулися навчання з територіальної оборони. До навчань залучалися військові частини та підрозділи, а також представники Державної прикордонної служби та Національної гвардії України від ОТУ «Маріуполь», які беруть участь в проведенні Антитерористичної операції.

За легендою навчань, умовний противник здійснив висадку десанту на морському узбережжі Маріуполя. З метою відбиття нападу гарматний артилерійський дивізіон здійснив марш із району відведення, розгортання у визначеному районі та управління вогнем батареї з артилерійських гармат «Гіацинт-Б».

Зважаючи на те, що Україна дотримується усіх вимог Мінських домовленостей, артилерійські системи калібром понад 100 міліметрів відведено від лінії зіткнення на встановлені відстані.

Як повідомив командир батареї старший лейтенант Максим Т., основною метою заняття було відпрацювати з особовим складом дії з розгортання та згортання артилерійських систем із похідного положення у бойове, а також наведення їх на різні типи цілей. За словами офіцера, відпрацювання цього нормативу досить важливе у практичній підготовці морських артилеристів.

– Для того, щоб вкластися в норматив і у встановлені терміни вийти у вказаний район, максимально швидко привести гармати в бойове положення та вразити вказані цілі, бойові розрахунки повинні відпрацювати всі дії до автоматизму і не один десяток разів, – підкреслив командир батареї старший лейтенант Максим Т.

Під час навчання морські артилеристи здійснили ураження цілей –відпрацювали прямою наводкою з артилерійських гармат калібром 152-мм «Гіацинт-Б» здатних вражати ціль на відстані понад 30 кілометрів.

Артилеристи розповідають, що 152-міліметровий «Гіацинт-Б» хоч й стара артсистема та при належному застосуванні є досить грізною та потужною зброєю, яка вражає цілі на відстань понад 30 кілометрів.

– Серед особового складу батареї багато військовослужбовців, які брали участь в АТО та мають бойовий досвід. Більшість військовослужбовців неодноразово виконували практичні стрільби. Є й у підрозділі також і новачки, які цього разу вперше стріляли. Однак усі військовослужбовці артилерійську систему вивчили досконально – знають матеріальну частину озброєння і тактико-технічні характеристики гармати, – розповів командир гармати молодший сержант Сергій С.

За результатами навчання з територіальної оборони гармаші з окремої артилерійської брагади ВМС ЗС України висадку десанту на морське узбережжя і наступ ворога відбили, а умовного противника було знищено. Артилеристи виконання практичних стрільб відпрацювали на оцінку «добре».

Фото Назара Волошина
Kuupäev
Allikas https://www.flickr.com/photos/ministryofdefenceua/36330870942/
Autor Ministry of Defense of Ukraine

Litsents

Ministry of Defense of Ukraine postitas selle pildi algselt saidile Flickr. Robot FlickreviewR vaatas selle pildi üle ja kinnitas, et see oli saadaval litsentsi cc-by-sa-2.0 all. Vaadatud: 12. august 2017

12. august 2017

w:et:Creative Commons
omistamine sarnaselt jagamine
Tohid:
  • jagada – teost kopeerida, levitada ja edastada
  • kohandada – valmistada muudetud teoseid
Järgmistel tingimustel:
  • omistamine – Pead materjali sobival viisil autorile omistama, tooma ära litsentsi lingi ja märkima ära, kas on tehtud muudatusi. Sobib, kui teed seda mõistlikul viisil, kuid seejuures ei tohi jääda muljet, et litsentsiandja tõstab esile sind või seda, et sina materjali kasutad.
  • sarnaselt jagamine – Kui töötled, kujundad ümber või arendad materjali edasi, siis pead oma töö levitamiseks kasutama sama litsentsi, mille all on algupärand, või ühilduvat litsentsi.

Pealdised

Lisa üherealine seletus sellest, mida fail esitab

Selles failis kujutatud üksused

kujutab

Teatud väärtus ilma Vikiandmete üksuseta

autori nimi (sõne): Ministry of Defense of Ukraine

captured with inglise

Nikon D5000 inglise

0,000625 sekund

f-number inglise

5,6

24 millimeeter

ISO speed inglise

400

Faili ajalugu

Klõpsa kuupäeva ja kellaaega, et näha sel ajahetkel kasutusel olnud failiversiooni.

Kuupäev/kellaaegPisipiltMõõtmedKasutajaKommentaar
viimane12. august 2017, kell 03:19Pisipilt versioonist seisuga 12. august 2017, kell 03:191452 × 869 (790 KB)SergkarmanUser created page with UploadWizard

Seda faili kasutab järgmine lehekülg:

Globaalne failikasutus

Metaandmed