Heimtali viinaköök: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Uus lehekülg: Heimtali viinaköök on neogooti stiilis ehitis, mille välisilme meenutab oma nurgatornidega Londoni Towerit. Heimtali viinaköök, on ehitatud 1832.aastal ja oli Heimtali mõisa aja...
 
Boy (arutelu | kaastöö)
PResümee puudub
1. rida: 1. rida:
Heimtali viinaköök on neogooti stiilis ehitis, mille välisilme meenutab oma nurgatornidega Londoni Towerit. Heimtali viinaköök, on ehitatud 1832.aastal ja oli Heimtali mõisa ajal meierei ja juustukoda. Hoone on restaureeritud 1984.aastal.
'''Heimtali viinaköök''' on [[neogooti stiil]]is ehitis, mille välisilme meenutab oma nurgatornidega Londoni [[Tower]]it. Heimtali viinaköök, on ehitatud 1832. aastal ja oli [[Heimtali mõis]]a ajal meierei ja juustukoda. Hoone on restaureeritud 1984. aastal. Praegu seisab hoone restaureerituna matkahuvilistele vaatamiseks.

Praegu seisab hoone restaureerituna matkahuvilistele vaatamiseks.
[[Kategooria:Eesti mõisaarhitektuur]]

Redaktsioon: 10. jaanuar 2007, kell 22:17

Heimtali viinaköök on neogooti stiilis ehitis, mille välisilme meenutab oma nurgatornidega Londoni Towerit. Heimtali viinaköök, on ehitatud 1832. aastal ja oli Heimtali mõisa ajal meierei ja juustukoda. Hoone on restaureeritud 1984. aastal. Praegu seisab hoone restaureerituna matkahuvilistele vaatamiseks.