Skype'i auhind: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Epp (arutelu | kaastöö)
P Epp teisaldas lehekülje Skype auhind pealkirja Skype'i auhind alla
Epp (arutelu | kaastöö)
Resümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''Skype's Go Change The World Award''' ehk '''Skype auhind''' on [[Tallinn Music Week]]i toetaja ja partneri [[Skype]] rahaline auhind. Eesmärgiks on pakkuda ansamblile või artistile võimalust oma kärjääri tõsiselt arendada: salvestada video või album, palgata välisprodutsent või saada mõnel muul moel tuul tiibadesse. Auhind selgitatakse välja festivali väliskülaliste, Eesti publiku ja Skype’i ühisel valikul.
'''Skype's Go Change The World Award''' ehk '''Skype'i auhind''' on [[Tallinn Music Week]]i toetaja ja partneri [[Skype]]'i rahaline auhind. Eesmärgiks on pakkuda ansamblile või artistile võimalust oma kärjääri tõsiselt arendada: salvestada video või album, palgata välisprodutsent või saada mõnel muul moel tuul tiibadesse. Auhind selgitatakse välja festivali väliskülaliste, Eesti publiku ja Skype’i ühisel valikul.


==Võitjad==
==Võitjad==

Redaktsioon: 27. aprill 2013, kell 01:37

Skype's Go Change The World Award ehk Skype'i auhind on Tallinn Music Weeki toetaja ja partneri Skype'i rahaline auhind. Eesmärgiks on pakkuda ansamblile või artistile võimalust oma kärjääri tõsiselt arendada: salvestada video või album, palgata välisprodutsent või saada mõnel muul moel tuul tiibadesse. Auhind selgitatakse välja festivali väliskülaliste, Eesti publiku ja Skype’i ühisel valikul.

Võitjad

Välislingid