CUPL: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Uus lehekülg: ''''CUPL''' (''Universal Compiler for Programmable Logic'') on firma Logical Devices, Inc. poolt väljaarendatud riistvarakirjelduskeel ja kompilaator. Esimesed versioonid...'
 
Resümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''CUPL''' (''Universal Compiler for Programmable Logic'') on firma [[Logical Devices, Inc.]] poolt väljaarendatud [[riistvarakirjelduskeel]] ja kompilaator. Esimesed versioonid toimisid operatsioonisüsteemil MSDOS, tänapäeval on saadaval integreeritud arenduspaketina operatsioonisüsteemile [[Microsoft Windows]] nt. [[Atmel]]-WinCUPL.
'''CUPL''' (''Universal Compiler for Programmable Logic'') on firma [[Logical Devices, Inc.]] poolt väljaarendatud [[riistvarakirjelduskeel]] ja kompilaator. Esimesed versioonid toimisid operatsioonisüsteemil [[MSDOS]], tänapäeval on CUPL saadaval integreeritud arenduspaketina operatsioonisüsteemile [[Microsoft Windows]] nt. [[Atmel]]-WinCUPL.


== Vaata ka ==
== Vaata ka ==

Redaktsioon: 18. juuni 2012, kell 11:16

CUPL (Universal Compiler for Programmable Logic) on firma Logical Devices, Inc. poolt väljaarendatud riistvarakirjelduskeel ja kompilaator. Esimesed versioonid toimisid operatsioonisüsteemil MSDOS, tänapäeval on CUPL saadaval integreeritud arenduspaketina operatsioonisüsteemile Microsoft Windows nt. Atmel-WinCUPL.

Vaata ka