Suveöö unenägu: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
SieBot (arutelu | kaastöö)
Kendall (arutelu | kaastöö)
PResümee puudub
1. rida: 1. rida:
{{ToimetaAeg|kuu=august|aasta=2009}}
{{vikinda}}

Huvitav jutt räägib ühest suveööst. See kõik toimus [[Ateena]]s. Duke Theusus ja Hyppolita hakkasid abielluma. Seal oli kuningas kellel oli tütar Hermia kes armastas Lysanderit ja lysander armastas Hermiat vastu, aga Hermia sõbrannal Helenal ei läinud nii hästi. Helena armastas meest nimega Demetrius, aga Demetrius armastas Hermiat. Hermia isa märkas seda ja ähvardas teda,et kui ta Demetriusega kokku ei lähe võib ta hukka saada.
'''Suveöö unenägu''' on [[William Shakespeare]]'i romantiline komöödia.


==Sisukokkuvõte==
Huvitav jutt räägib ühest suveööst. See kõik toimus [[Ateena]]s. [[Theusus]] ja [[Hyppolita]] hakkasid abielluma. Seal oli kuningas, kellel oli tütar [[Hermia]], kes armastas [[Lysander]]it ja Lysander armastas Hermiat vastu, aga Hermia sõbrannal [[Helena (Suveöö unenägu)|Helenal]] ei läinud nii hästi. Helena armastas meest nimega [[Demetrius]], aga Demetrius armastas Hermiat. Hermia isa märkas seda ja ähvardas teda, et kui ta Demetriusega kokku ei lähe, võib ta hukka saada.

[[Kategooria:Näidendid]]


[[af:A Midsummer Night's Dream]]
[[af:A Midsummer Night's Dream]]

Redaktsioon: 15. august 2009, kell 16:05

Suveöö unenägu on William Shakespeare'i romantiline komöödia.


Sisukokkuvõte

Huvitav jutt räägib ühest suveööst. See kõik toimus Ateenas. Theusus ja Hyppolita hakkasid abielluma. Seal oli kuningas, kellel oli tütar Hermia, kes armastas Lysanderit ja Lysander armastas Hermiat vastu, aga Hermia sõbrannal Helenal ei läinud nii hästi. Helena armastas meest nimega Demetrius, aga Demetrius armastas Hermiat. Hermia isa märkas seda ja ähvardas teda, et kui ta Demetriusega kokku ei lähe, võib ta hukka saada.