Kõrgessaare looduskaitseala: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
V4ikemy (arutelu | kaastöö)
Uus lehekülg: Kõrgessaare maastikukaitseala asub Hiiumaal, Kõrgessaare vallas. Kaitseala on loodud madalate rannajärvede (laiside), karstiallikate ja kaitsealuste liikide elupaikade ...
 
Epp (arutelu | kaastöö)
PResümee puudub
1. rida: 1. rida:
Kõrgessaare maastikukaitseala asub [[Hiiumaa]]l, [[Kõrgessaare]] vallas. Kaitseala on loodud madalate rannajärvede ([[lais]]ide), karstiallikate ja kaitsealuste liikide elupaikade kaitseks. Kaitsealal on kaks [[sihtkaitsevöönd]]it: Kõrgessaare sihtkaitsevöönd ja Pihla allikate sihtkaitsevöönd. Kaitseala maismaaosa pindala on 69,11 hektarit.
'''Kõrgessaare maastikukaitseala''' on kaitseala [[Hiiumaa]]l [[Kõrgessaare vald|Kõrgessaare vallas]].
Kaitseala on loodud madalate rannajärvede ([[lais]]ide), [[karst]]iallikate ja kaitsealuste liikide elupaikade kaitseks. Kaitsealal on kaks [[sihtkaitsevöönd]]it: [[Kõrgessaare sihtkaitsevöönd]] ja [[Pihla allikate sihtkaitsevöönd]]. Kaitseala maismaaosa pindala on 69,11 hektarit.

[[Kategooria:Eesti kaitsealad]]

Redaktsioon: 19. september 2008, kell 16:52

Kõrgessaare maastikukaitseala on kaitseala Hiiumaal Kõrgessaare vallas.

Kaitseala on loodud madalate rannajärvede (laiside), karstiallikate ja kaitsealuste liikide elupaikade kaitseks. Kaitsealal on kaks sihtkaitsevööndit: Kõrgessaare sihtkaitsevöönd ja Pihla allikate sihtkaitsevöönd. Kaitseala maismaaosa pindala on 69,11 hektarit.