Urmas Rooba: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
VolkovBot (arutelu | kaastöö)
SM (arutelu | kaastöö)
Resümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''Urmas Rooba''' (sündis [[8. juuli]]l [[1978]]) on Eesti jalgpallur, Eesti koondise vasakründaja, üks kogenumaid Eesti jalgpallureid. Rooba on mänginud üle 50 rahvuskoondise mängu. Pikkus: 179 cm. Kaal: 75 kg.
'''Urmas Rooba''' (sündis [[8. juuli]]l [[1978]]) on Eesti jalgpallur, Eesti koondise vasakründaja, üks kogenumaid Eesti jalgpallureid. Rooba on mänginud üle 70 rahvuskoondise mängu. Pikkus: 179 cm. Kaal: 75 kg.


Praegusel hetkel mängib ta klubis [[Vejle BK]]. On mänginud ka klubides [[FC Lelle]], [[Lelle SK]], [[Tervis Pärnu]], [[Flora Talinn]], [[FC Midtjylland]] ja [[F.C. København]].
Praegusel hetkel mängib ta [[Turun Palloseura]]s. On mänginud ka klubides [[FC Lelle]], [[Lelle SK]], [[Tervis Pärnu]], [[Flora Tallinn]], [[FC Midtjylland]], [[F.C. København]] ja [[Vejle BK]].


==Välislink==
==Välislink==

Redaktsioon: 28. august 2008, kell 02:23

Urmas Rooba (sündis 8. juulil 1978) on Eesti jalgpallur, Eesti koondise vasakründaja, üks kogenumaid Eesti jalgpallureid. Rooba on mänginud üle 70 rahvuskoondise mängu. Pikkus: 179 cm. Kaal: 75 kg.

Praegusel hetkel mängib ta Turun Palloseuras. On mänginud ka klubides FC Lelle, Lelle SK, Tervis Pärnu, Flora Tallinn, FC Midtjylland, F.C. København ja Vejle BK.

Välislink

Pilt