Wisconsini maakondade loend

Allikas: Vikipeedia

Siin on loetletud Wisconsini osariigi 72 maakonda:

Nimi Halduskeskus Asutamise aeg Elanike arv Pindala Asendikaart
Adamsi maakond Friendship 1848 20 875 1678 km² Map of Wisconsin highlighting Adams County.svg
Ashlandi maakond Ashland 1860 16 157 2704 km² Map of Wisconsin highlighting Ashland County.svg
Barroni maakond Barron 1859 45 870 2235 km² Map of Wisconsin highlighting Barron County.svg
Bayfieldi maakond Washburn 1845 15 014 3823 km² Map of Wisconsin highlighting Bayfield County.svg
Browni maakond Green Bay 1818 248 007 1370 km² Map of Wisconsin highlighting Brown County.svg
Buffalo maakond Alma 1853 13 587 1772 km² Map of Wisconsin highlighting Buffalo County.svg
Burnetti maakond Siren 1856 15 457 2129 km² Map of Wisconsin highlighting Burnett County.svg
Calumet' maakond Chilton 1836 48 971 829 km² Map of Wisconsin highlighting Calumet County.svg
Chippewa maakond Chippewa Falls 1845 62 415 2616 km² Map of Wisconsin highlighting Chippewa County.svg
Clarki maakond Neillsville 1853 34 690 3149 km² Map of Wisconsin highlighting Clark County.svg
Columbia maakond Portage 1846 56 833 2005 km² Map of Wisconsin highlighting Columbia County.svg
Crawfordi maakond Prairie du Chin 1818 16 644 1484 km² Map of Wisconsin highlighting Crawford County.svg
Dane'i maakond Madison 1836 488 073 3113 km² Map of Wisconsin highlighting Dane County.svg
Dodge'i maakond Juneau 1836 88 759 2284 km² Map of Wisconsin highlighting Dodge County.svg
Doori maakond Sturgeon Bay 1851 27 785 1251 km² Map of Wisconsin highlighting Door County.svg
Douglase maakond Superior 1854 44 159 3390 km² Map of Wisconsin highlighting Douglas County.svg
Dunni maakond Menomonie 1854 43 857 2207 km² Map of Wisconsin highlighting Dunn County.svg
Eau Claire'i maakond Eau Claire 1856 98 736 1652 km² Map of Wisconsin highlighting Eau Claire County.svg
Florence'i maakond Florence 1882 4 423 1264 km² Map of Wisconsin highlighting Florence County.svg
Fond du Laci maakond Fond du Lac 1836 101 633 1873 km² Map of Wisconsin highlighting Fond du Lac County.svg
Foresti maakond Crandon 1885 9 304 2626 km² Map of Wisconsin highlighting Forest County.svg
Granti maakond Lancaster 1836 51 208 2973 km² Map of Wisconsin highlighting Grant County.svg
Greeni maakond Monroe 1836 36 842 1513 km² Map of Wisconsin highlighting Green County.svg
Green Lake'i maakond Green Lake 1858 19 051 917 km² Map of Wisconsin highlighting Green Lake County.svg
Iowa maakond Dodgeville 1829 23 687 1976 km² Map of Wisconsin highlighting Iowa County.svg
Ironi maakond Hurley 1893 5 916 1961 km² Map of Wisconsin highlighting Iron County.svg
Jacksoni maakond Black River Falls 1853 20 449 2556 km² Map of Wisconsin highlighting Jackson County.svg
Jeffersoni maakond Jefferson 1836 83 686 1443 km² Map of Wisconsin highlighting Jefferson County.svg
Juneau maakond Mauston 1856 26 664 1989 km² Map of Wisconsin highlighting Juneau County.svg
Kenosha maakond Kenosha 1850 166 426 707 km² Map of Wisconsin highlighting Kenosha County.svg
Kewaunee maakond Kewaunee 1852 20 574 888 km² Map of Wisconsin highlighting Kewaunee County.svg
La Crosse'i maakond La Crosse 1851 114 638 1173 km² Map of Wisconsin highlighting La Crosse County.svg
Lafayette'i maakond Darlington 1846 16 836 1642 km² Map of Wisconsin highlighting Lafayette County.svg
Langlade'i maakond Antigo 1879 19 977 2261 km² Map of Wisconsin highlighting Langlade County.svg
Lincolni maakond Merrill 1874 28 743 2287 km² Map of Wisconsin highlighting Lincoln County.svg
Manitowoci maakond Manitowoc 1836 81 442 1533 km² Map of Wisconsin highlighting Manitowoc County.svg
Marathoni maakond Wausau 1850 134 063 4002 km² Map of Wisconsin highlighting Marathon County.svg
Marinette'i maakond Marinette 1879 41 749 3631 km² Map of Wisconsin highlighting Marinette County.svg
Marquette'i maakond Montello 1836 15 404 1181 km² Map of Wisconsin highlighting Marquette County.svg
Menominee maakond Keshena 1961 4 232 927 km² Map of Wisconsin highlighting Menominee County.svg
Milwaukee maakond Milwaukee 1835 947 735 627 km² Map of Wisconsin highlighting Milwaukee County.svg
Monroe maakond Sparta 1854 44 673 2334 km² Map of Wisconsin highlighting Monroe County.svg
Oconto maakond Oconto 1851 37 660 2585 km² Map of Wisconsin highlighting Oconto County.svg
Oneida maakond Rhinelander 1885 35 998 2914 km² Map of Wisconsin highlighting Oneida County.svg
Outagamie maakond Appleton 1851 176 695 1658 km² Map of Wisconsin highlighting Outagamie County.svg
Ozaukee maakond Port Washington 1853 86 395 601 km² Map of Wisconsin highlighting Ozaukee County.svg
Pepini maakond Durand 1858 7 469 601 km² Map of Wisconsin highlighting Pepin County.svg
Pierce'i maakond Ellsworth 1853 41 019 1492 km² Map of Wisconsin highlighting Pierce County.svg
Polki maakond Balsam Lake 1853 44 205 2375 km² Map of Wisconsin highlighting Polk County.svg
Portage'i maakond Stevens Point 1836 70 019 2088 km² Map of Wisconsin highlighting Portage County.svg
Price'i maakond Phillips 1879 14 159 3245 km² Map of Wisconsin highlighting Price County.svg
Racine'i maakond Racine 1836 195 408 862 km² Map of Wisconsin highlighting Racine County.svg
Richlandi maakond Richland Center 1842 18 021 1518 km² Map of Wisconsin highlighting Richland County.svg
Rocki maakond Janesville 1836 160 331 1865 km² Map of Wisconsin highlighting Rock County.svg
Ruski maakond Ladysmith 1901 14 755 2365 km² Map of Wisconsin highlighting Rusk County.svg
Sauki maakond Baraboo 1840 61 976 2170 km² Map of Wisconsin highlighting Sauk County.svg
Sawyeri maakond Hayward 1883 16 557 3253 km² Map of Wisconsin highlighting Sawyer County.svg
Shawano maakond Shawano 1853 41 949 2313 km² Map of Wisconsin highlighting Shawano County.svg
Sheboygani maakond Sheboygan 1836 115 507 1331 km² Map of Wisconsin highlighting Sheboygan County.svg
Saint Croix' maakond Hudson 1840 84 345 1870 km² Map of Wisconsin highlighting Saint Croix County.svg
Taylori maakond Medford 1875 20 689 2525 km² Map of Wisconsin highlighting Taylor County.svg
Trempealeau maakond Whitehall 1854 28 816 1901 km² Map of Wisconsin highlighting Trempealeau County.svg
Vernoni maakond Viroqua 1851 29 773 2059 km² Map of Wisconsin highlighting Vernon County.svg
Vilasi maakond Eagle River 1893 21 430 2264 km² Map of Wisconsin highlighting Vilas County.svg
Walworthi maakond Elkhorn 1836 102 228 1437 km² Map of Wisconsin highlighting Walworth County.svg
Washburni maakond Shell Lake 1883 15 911 2098 km² Map of Wisconsin highlighting Washburn County.svg
Washingtoni maakond West Bend 1836 131 887 1116 km² Map of Wisconsin highlighting Washington County.svg
Waukesha maakond Waukesha 1846 381 891 1440 km² Map of Wisconsin highlighting Waukesha County.svg
Waupaca maakond Waupaca 1851 52 410 1945 km² Map of Wisconsin highlighting Waupaca County.svg
Waushara maakond Wautoma 1851 24 496 1621 km² Map of Wisconsin highlighting Waushara County.svg
Winnebago maakond Oshkosh 1840 166 994 1137 km² Map of Wisconsin highlighting Winnebago County.svg
Woodi maakond Wisconsin Rapids 1856 74 749 2054 km² Map of Wisconsin highlighting Wood County.svg