When I Come Around

Allikas: Vikipeedia

"When I Come Around" on USA rokkansambli Green Day 10. lugu ning neljas singel albumilt "Dookie".

Singel anti välja 31. jaanuaril 1995, selle pikkus on 2:58. Tegemist on Green Day kõige kuulsama varajase loominguga. 2010. aasta augusti seisuga on singlit müüdud 639 000 eksemplari.

Muusikavideo[muuda | muuda lähteteksti]

Videos on näha bändi öösel hulkumas eri paigus, näiteks Mission Districtis ja Powell Street Stationis. Taustal on näha tavalisi inimesi, kes teevad oma tavapäraseid toimetusi. Üks video algusstseene kordub ka lõpus. Bändi tulevane kitarrist Jason White oli videos oma tolleaegse tüdruksõbraga.

Kontsertesitused[muuda | muuda lähteteksti]

Esimene kontsertesitus oli 29. augustil 1992 Gilman Streetil. Esitus oli robustne ning sõnad olid teistsugused. 1994. aastal esitati laulu nii, et esimene salm oli ainult elektrikitarri saatel, teised pillid lisandusid esimese refrääni ajal. 15. septembril 2012 Irving Plazas sõimas solist Billie Joe Armstrong naljaviluks bassist Mike Dirnti, muutes ära laulurea, nii et tulemuseks oli "I heard it all before, Mike Dirnt's a dirty whore" ('Ma kuulsin seda juba enne, et Mike Dirnt on räpane libu') ning ta jättis naerukrampide tõttu mitu takti vokaali vahele.