Vikipeedia arutelu:Teated programmivigadest

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Vaatamata sellele, et kasutaja Taivo selle artikli 27.05.2006 kustutas (seoses sellega, et keegi seda pikka aega ei muutnud/täiendanud), tegin selle uuesti, kuid ei taastanud eelmisi kirjeid, sest tegemist oli aegunud probleemidega (Vikipeedia pildi kadumine ja "kõige loetumad artiklid" lingi mittetöötamine).

Antud lehekülje olemasolu tuleneb MediaWiki nimeruumi sõnumitest ja minu kujunduse puhul on vasakul menüü "Erileheküljed" all "Teated programmivigadest" (mitte erilehtede all, vaid mul on riistakasti asemel menüü "erileheküljed" ja see ei tulene sellest, et olen administraator). . Sellised kujundused on näiteks "Standard" ja "Kölni sinine". Mujalt ma linki siia veel leidnud ei ole. --Jaan513 8. aprill 2008, kell 21:55 (UTC)

Neid kaht kujundust enam eelistuste all ei pakuta ja see link kaotati neist kujundustest ära vist kunagi veel varem. Enam siia nähtavasti ei lingita ja sellisel kujul arvatavasti pole mõtet lehekülge säilitada. Iseasi, kui kirjutada siia selline juhendmaterjal nagu on en:WP:BUG. Pikne 11. veebruar 2024, kell 18:52 (EET)[vasta]