MediaWiki arutelu:Noarticletext

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Pakun välja selle lehe sisuks järgmise (allikas en:MediaWiki:Noarticletext):


Vikipeedias ei ole veel täpselt sellise nimega artiklit.

Peep 3. september 2005, kell 13.36 (UTC)



inglise wikist veel täiendust, juhtumiteks kui loodud artikkel ei ole "jõudnud" veel andmebaasi või kui vana artikkel on kustutatud --TarmoK 8. september 2005, kell 07.10 (UTC)

  • Kui tegite selle artikkli alles mõni hetk tagasi siis on võimalik et see ei ole veel uuenenud andmebaasi. Võite proovida käsitsi uuendamist või lihtsalt oodata natuke ja proovida hiljem uuesti, enne kui luua artikkel uuesti.
  • Kui see artikkel oli loodud varem, siis on võimalik et see on kustutatud.

Peab vaatama, et tekst liiga pikaks ei läheks. Minu meelest on ta praegugi müra täis, pealegi aeglustab see tööd. Äkki saaks nii teha, et punaselt lingilt minnes seda teksti ei tekiks. Andres 8. september 2005, kell 07.41 (UTC)

"punaselt lingilt" minnes seda teksti ei "tekigi", siis ei näidata, mitte eksisteeriva artikli link on kogu aeg viinud otse redigeerimis lehele.
mis puutub mürasse, siis enamasti seda lehte ei näe, näeb vaid siis kui ise kirjutada URL näiteks, või vanast bookmark-ist, või näiteks teisest vikist keeltevahelise lingi kaudu, kui see on sinna valesti pandud. Teine variant selle lehekülje nägemisel on siis kui on just lehekülg loodud, nii mõnigi kord tuleb peale esmast salvestamist tekst et lehekülge ei ole, sellistel juhtumitel on hea lugejale selgitada milles asi. "Müra" tunnet saab vähendada lühidalt ja selgelt (struktureeritult) selgitades variante. --TarmoK 8. september 2005, kell 08.31 (UTC)
Kui punaselt lingilt ei näe, siis pole erilist probleemi, kuid mulle millegipärast tundub, et olen ka punaselt lingilt siia sattunud. Ju see siis oli mingi bugi. Andres 8. september 2005, kell 08.41 (UTC)
Siis näeb, kui vajutad punasele lingile ja sealt vajutad "Tühista". Peep 10. september 2005, kell 08.13 (UTC)

Ma ei ole kunagi näinud, et leht ei teki peale seda, kui see ära salvestada, seega ma ei pidanud vajalikuks seda lauset sisse panna. Aga kui kellegil on nii juhtunud, siis tuleks see ikkagi sees olla. Peep 9. september 2005, kell 07.27 (UTC)

Mõnikord võtab lehekülje tekkimine paasr minutit aega. Ma pole kindel, kas seda tasub siin arvestada. Andres 9. september 2005, kell 21.30 (UTC)

Asendasin sõna "artikkel" sõnaga "lehekülg". Panin ka "Otsi väljendit", aga see pole võib-olla täpne, sest otsitakse ka väljendi sõnu eraldi.

Soovitud artiklid[muuda lähteteksti]

Äkki paneks siia lingi ka lehele Vikipeedia:Soovitud artiklid? Peep 18. september 2005, kell 16.29 (UTC)