Malli arutelu:User da-2

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Viksisin saksa keele päält maha, kas sai õige? Mida tähendab see krüptiline kõige esimene asi malli sees? Ott 24. september 2006, kell 20:27 (UTC)

ole hea ja vaata Vikipeedia arutelu:Babel, hea kui suudaksid selle taanikeelse osa panna lihtsamasse vormi, siis eemaldada "see kasutaja oskab" osa. (see tekst on tabeli pealkirjas olemas) sarnaselt nagu inglise keele mallis loeb inglise keelne tekst. --TarmoK 24. september 2006, kell 21:20 (UTC)
Katse-eksituse meetodil sain ka lingid siniseks. Miks 'Kategooria:User'? Millest niisugune inglise-eesti segakeel? Mida tähendab 'user-blank' alguses? Ott 24. september 2006, kell 23:19 (UTC)
aitäh
tegelikult pole "da" ka mingi eesti keel :o) ... Lihtsalt ingliskeelsest vikist on see Balei värk liikuma hakkanud ja jäänud sedasi ingliskeelseks, mõnedes keeltes on kätte võetud ja omakeelseteks tehtud, kuid mõistliku nime, mis ei lohiseks poolt lehekülge pole just kõikse lihtsam välja mõelda ja ei ole seda viitsimistki nagu näha nii on see jäänud selliseks "krüptiliseks".
user blank on abimalli nimi ( Mall:User_blank-2 ), see abimall ühtlustab erinevate keelte mallid samasuguseks + ei ole vaja jännata et täpselt õigesse kohta oma teksti kirjutada, number tähendab siis taset ühest-kolmeni ja siis on veel emakeele taseme jaoks Mall:User_blank-N, kokku neli abimalli --TarmoK 25. september 2006, kell 19:23 (UTC)
Aitäh seletuse eest. Kas da pole mitte mingi iso keelekood? Ega väga polegi mõtet kõike tõlkida, aga Kategooria:User tundub lihtsalt ebaloogiline ega jää hästi meelde. Ott 25. september 2006, kell 22:47 (UTC)
Jah da tuleb ISO 639 standardist märkimaks taani keelt, samamoodi on eesti keele kood "et". (vt. ka ISO 639-1)
Kategooria nimi: nõus et ebaloogiline, kuid ise kaldun arvama et parem täiesti ebaloogiline kui "poolenisti" (siis eesti keel + mingi tähekombintasioon kuskilt standardist) Kuid minu arust ei ole sel suurt tähendust on see nii või naa (kui vaid on algusest lõpuni ühtmoodi), sest kui otsida kaastöölist kes oskab mingit keelt on kõikse parem alustada seda Babeli lehelt ja seal klikkida vastava kategooria lingil. --TarmoK 27. september 2006, kell 15:47 (UTC)