Malli arutelu:Supernoova

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Eemaldasin siia lisatud malli "Tõlkida" kuna ma pean seda mittevajalikuks. Seda malli kasutataks ainult ingliskeelses Vikis juba olemas olevate supernoova artiklite eestikeelsesse Vikipeediasse toomisel ja sellisel puhul on lihtsam, kui mall saaks hõlpsamalt ümber kopeerida. Kui mallis on tarvis midagi kohendada siis võib lisada "Toimeta" märgi aga millegi tõlkimise järgi ma tarvidust ei näe. Ivo 19. mai 2009, kell 13:57 (UTC)

Ka parameetrid tuleb tõlkida. Miks mitte supernoovade kohta, mille puhul inglise vikist midagi kopeerida ei ole? Malli peab kasutada saama ka inglise keelt oskamata. Hõlpsus ei tohiks eesti keelele lõivu maksta. Mina püüaks vältida järjekordset pretsedenti neile, kes teevad tõlkimata malle, mida on eesti vikis niigi üle pea palju. Jõudu! 19. mai 2009, kell 14:25 (UTC)
Mina jällegi olen Ivoga ühel nõul. Mall peaks olema lihtne eelkõige kirjutajatele. Kirjutajad on reeglina ikkagi kogenud kaastöölised kes mõistavad inglise keelt. Ei ole mõtet asja kirjutajate jaoks keerulisemaks teha.--WooteleF 19. mai 2009, kell 14:27 (UTC)
Reeglina nõuan ka mina, et mall oleks igakülgselt eestindatud ja vajadusel ka lausa ümber tehtud. Praegusel juhul aga ma ei usu mingil juhul, et seda mall hakkaksid kasutama ja artikleid vorpima inimesed, kes inglise keelt ei mõista ja kes pole varem kaastööd teinud. Samuti olen ma veendunud, et see mall leiab kasutust siiski vaid üsna vähestes artiklites ja mida keerukamaks selle malli kasutamist ajada, seda vähem neid artikleid tekib. Ivo 19. mai 2009, kell 14:42 (UTC)
If käsuga peaks saama ka eestikeelse parameetri lisada ja siis võib nii eestikeelne kui ingliskeelne kood olla. Hetkel ei tasu tõesti viriseda, miks eestikeelset koodi ei ole. --Tiuks 19. mai 2009, kell 16:25 (UTC)