Mall:Koolitöö/doc

Allikas: Vikipeedia

Kasutamine[muuda lähteteksti]

Malli on soovitatav kasutada juhul, kui kirjutad oma koolitööartiklit põhinimeruumis (artiklite nimeruumis), et anda teistele kaastöölistele märku oma koolitööst ja palvest võimaluse korral esitada parandusettepanekud artikli arutelulehel, mitte neil kohe ise asuda artiklit parandama.

Kui valmistad artiklit ette oma kasutaja alamlehel (näiteks liivakastis), ei ole malli kasutamine vajalik, sest kasutaja nimeruumis olevaid tekste teised kaastöölised nagunii ei paranda.

NB! Mall ei ole mõeldud artiklipealkirja endale reserveerimiseks! Alustatavas artiklis peab peale malli kohe ka mingit sisu olema, vähemalt mõiste definitsioon. Tühjad artiklid kustutatakse.

Kopeeri üks kahest järgnevast koodireast oma artikli muutmiskasti ja asenda parameetrite väärtused sobivatega. Ainult malli eemaldamise kuupäev on kohustuslik parameeter, artikli autor, kool ja juhendaja on valikulised.

Kood[muuda lähteteksti]

{{Koolitöö|30. mail 2021}}

{{Koolitöö|30. mail 2021|autor=Joosep Toots|kool=[[Palamuse kool]]|juhendaja=õpetaja Laur}}

Tulemus[muuda lähteteksti]


Mall sai loodud inspireerituna sellest arutelust. Malli olemasolu peaks loodetavasti võimaldama asjast huvitunud õpetajate kaasabil säärast projekti ellu viia.