Kategooria arutelu:Vikiprojekti Muusikud huvirühmad

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Mis selle pealkirja all mõeldud on? Keeleliselt vigased kategooriad tuleb kustutada. --Metsavend 4. aprill 2008, kell 07:05 (UTC)

Siin on projekti nimi käänamata jäänud aga kas sobib paremini Vikiprojekt Muusikute huvirühmad või pakud veel mingit varianti. Projekt koosneb väiksematest osadest ehk igal huvigrupil võib olla mingi valdkonnd, millel saab vikiprojektis silma peal hoida. Siia kategooriasse jõuavad tulevikus kõik huvirühmad. --Tiuks 4. aprill 2008, kell 11:35 (UTC)
Pakun 'Vikiprojekti Muusikud huvirühmad', aga ka mina ei saa aru, mida selle pealkirja all mõeldud on, ehk teisisõnu, mis artiklid või allkategooriad siia kategooriasse kuuluma hakkavad, kas vikiprojekt Muusika alaprojektid? Jällegi, minu poolt pakutu järgi kohe mitte pealkirja muuta. --Jaan513 4. aprill 2008, kell 11:53 (UTC)
Projekti nimi on muusikud, muusika projektis ei ole veel seda süsteemi. Kõik muusikutega seotud alamprojektid ehk huvirühmad oleks selles kategoorias.--Tiuks 4. aprill 2008, kell 12:04 (UTC)
Minu viga, siia kuuluksid Vikiprojekti Muusikud alaprojektid :) --Jaan513 4. aprill 2008, kell 12:06 (UTC)
Kas Metsavennale sobib 'Vikiprojekti Muusikud huvirühmad'? Mina olen sellega nõus. --Tiuks 4. aprill 2008, kell 12:24 (UTC)
Keeleliselt vastuväiteid ei ole, aga ma ei saa aru, mis on huvirühmad ja milleks neid vaja on. Kui see on kopeeritud inglise vikipeediast, siis mis on selle nimi seal? --Metsavend 4. aprill 2008, kell 14:02 (UTC)
Huvirühmad on need, kes huvituvad näiteks ainult Eesti muusikutest. Kui leiavad artikli Eesti muusikust, siis panevad banneri arutelu lehele, et teised leiaksid ka Eesti muusikud üles ja täiendaks artiklit. Selle projekti eeskujuks on inglise vikis en:Wikipedia:WikiProject Military history, sest selle projekti bannerile on lisatud huvirühmad. Vanematel projektidel ei ole seda. Huvirühmasid näeb en:Template:WPMILHIST Announcements/Full.--Tiuks 4. aprill 2008, kell 14:55 (UTC)