Kategooria arutelu:Man

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Man ei ole Suurbritannia osa - Ahsoous 9. detsember 2008, kell 00:29 (UTC)

Kategooria võiks ehk siiski Suurbritannia alla käia. Alternatiiv oleks teha puhtgeograafiline "Briti saared", aga seal poleks jälle lipu jms-ga midagi peale hakata. --Oop 10. jaanuar 2009, kell 21:05 (UTC)
Suurbritannia alla panna oleks eksitav, sest see ähmastaks niigi raskesti teadvustatavat tõika, et Man ei ole Suurbritannia osa. Konstruktiivset ettepanekut mul praegu pole. Andres 10. jaanuar 2009, kell 21:13 (UTC)
Inglisvikis viitab Man kui kategooria ylespoole nii: "British monarchy | British Isles | Crown dependencies | European dependencies | Celtic countries and territories". Võib-olla siis samamoodi: Briti saared, Briti sõltlasalad (või mis see poliitiliselt korrektne termin just parasjagu on), keldi alad/maad, ingliskeelsed maad/territooriumid/vms? Viimane on neil kyll Mani artikli kategooria, mitte kategooria kategooria, aga võiks sedagi olla. Tõsi, sel juhul tuleb vist keelegeograafiline maailmakujutus ka teiste keelte suhtes nullist peale kategoriseerida. --Oop 18. jaanuar 2009, kell 22:06 (UTC)
Korrektne on "Briti Krooni sõltkonnad". Andres 20. jaanuar 2009, kell 22:16 (UTC)
Arvan, et kategooria on moodustatud poliitilise tunnuse järgi, mistõttu saari pole siin mõtet mainida. Küll aga võiks ta paigutada Euroopa maade alla, kui selline kategooria olemas on. Andres 20. jaanuar 2009, kell 22:22 (UTC)