Kasutaja arutelu:RasmusBE/Michaelise-Menteni kineetika

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Tagasiside[muuda lähteteksti]

Artikkel on piisavalt pikk ja kui veel pooleliolevad alateemad saavad ka lõpetatud, siis on teksti maht kindlasti üle 6000 tähemärgi.

Artikli üldmulje on hea - alguses on ilus sissejuhatus, millele järgneb sisukord ning ühtegi kirjaviga mulle silma ei jäänud. Samuti on suuremad teemad jaotatud ilusti alateemadeks, lõpp on lihtsalt veel pooleli. Pilte ka ei ole.

Sissejuhatus vastab nõutele ega ole liiga pikk. Viitamine hetkel puudub ja seega ei saa ma artiklit algallikatega võrrelda. Inglisekeelse variandiga saab võrrelda sissejuhatust ning see on suhteliselt sarnane, kuid ilusti tõlgitud (kui oli tõlgitud).

Artikkel on kirjutatud konkreetselt ning laused on paraja pikkusega - mõnda asja võiks isegi pisut pikemalt lahti seletada (kuid ei ole midagi hullu).

--Kerli Reintamm (arutelu) 4. november 2017, kell 18:33 (EET)[vasta]


Aitäh artikli eest, viited on kenasti vormistatud. Ka keel oli päris hea, muutsin ainult meie-vormi, mis ei sobi entsüklopeedilisse teksti. Kustutasin ka kommentaaride peatüki. Laadige artikkel "Ensüümikineetika" nime all põhiruumi (vt videojuhendit) ja pärast seda on töö arvestatud.

Hästi! Annn (arutelu) 4. detsember 2017, kell 12:44 (EET)[vasta]