Kasutaja arutelu:Nielander

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere tulemast Vikipeediasse, Nielander!

Palun vaata reegleid. Andres 23. august 2006, kell 20:19 (UTC)

Tere! Palun lisa ka pildi Tikste org.jpg juurde sobiv litsentsimärgis (selleks redigeeri pildi lehekülge). Pikne 31. august 2010, kell 15:26 (EEST)

Kui oled pildi Tikste paisjarv.jpg autor, siis kas saaksid siia üles laadida ilma teise saidi (Geopeitus.ee) vesimärgita versiooni? Pikne 24. oktoober 2010, kell 16:41 (EEST)

Aitäh! Pikne 24. oktoober 2010, kell 17:12 (EEST)

Internetis leiduvad pildid üldjuhul ei sobi Vikipeediasse. Sobiva vaba litsentsi alla kuulumist saab eeldada, kui saidil, kust pilt pärineb, on vastavad tingimused deklareeritud. Kui pildi kasutamiseks luba küsida, siis loa andmine peaks seisnema pildi konkreetse vaba litsentsi all avaldamisega nõus olemises. Samas, kui tegu on toote kujundusega, siis varaliste õiguste valdaja ilmselt ei näe põhjust suuremast osast õigusest loobumiseks.

Kas pilt Torva gymnasium.jpg, mis ka siin leidub, on sinu tehtud?

Pildi Godbuster.jpg juurde lisa palun allikas.

Kogumikust "Tõrva vanadel fotodel" pärit fotode (1, 2, 3) autoriõigus tõenäoliselt ei kuulu kogumiku väljaandjale, vaid pildistajatele. Kui teadaolevalt on neist mõne foto autori surmast möödunud 70 aastat (autoriõiguse kehtivuse lõpp), siis pilt sobib Vikipeediasse. Pikne 26. oktoober 2010, kell 22:04 (EEST)

Pilt Torva gymnasium.jpg ei ole tegelikult minu poolt tehtud vaid tuttava fotograafi poolt. Kuna aga tegemist on vanema inimesega, kellel arvutikasutamise oskus puudub, siis andsin foto vabasse kasutusse tema loal enese nimel.
Lisasin allika pildile Godbuster.jpg - tähendab koha, kuskohast ma selle pildi leidsin. Pilt näib olevat avalikus omandis.
Mis puutub piltidesse (1, 2, 3), siis need fotod kuuluvad Hillar-Jüri Villemsoni kollektsiooni. Fotode autorid on tundmatud. Eeldasin, et sellisel juhul kuuluvad autoriõigused kollektsiooni omanikule.
Nielander 26. oktoober 2010, kell 22:51 (EEST)[vasta]

Kummagi järgmise pildi kohta tuleks edastada aadressile permissions-etättwikimedia.org kiri, milles pildi varaliste autoriõiguste valdaja kinnitab, et pilti tohib kasutada vabalt mis tahes otstarbel, nii nagu pildi lehel kirjas. Ühe pildi arutelu (Faili arutelu:Special olu.jpg) järgi on luba varem küll küsitud, aga ebaselgetel tingimustel ja ühel juhul on luba saadud vaid kasutamiseks Vikipeedias, mis pole vaba litsentsi all avaldamiseks piisav.

--Pikne 12. juuli 2020, kell 18:00 (EEST)[vasta]

1. Palun andke andeks mu Google Translate eesti keel 2. Suur aitäh, et pildistasite ja jagasite meie kõigiga en:12P/Pons–Brooks ist suurepärase foto. Ilus töö. Jengod (arutelu) 12. märts 2024, kell 03:41 (EET)[vasta]