Kasutaja arutelu:Kjoandi/DNA tüpiseerimine

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Parandused on hästi tehtud ja artikkel korralik. Teen veel paar kommentaari.

Liigendamisest: hea, et olete kasutanud alapeatükke, kuid siin tekib probleem, et ei tohiks olla üksikuid alapeatükke, nagu 2.1.. Kui on juba 2.1., peaks olema ka 2.2., vastasel juhul poleks ka 2.1. vaja ehk midagi on struktuuris valesti. Üksikust alapeatükile saaks teise juurde lisada nt nii, et pt 2 alguses olev osa ka eraldi alapealkirja alla panna, nt 2.1. Üldiseloomustus ja 2.2. Kasutatavad STR markerid vm. See eeldaks aga ilmselt ka selle esimese lõigu mõningast kohandamist. Siin artiklis võib struktuuri muutmine keeruline olla ning kui leiate, et seda hästi muuta ei saa, võib see ka nii jääda, kuid lõputöös tuleb struktuurile kindlasti palju tähelepanu pöörata. Lisaks tundub, et pt 3 ja 4 saaks samuti koondada ühise pealkirja alla.

70-290 - sidekriipsu asemel peaks olema mõttekriips, mis on pikem. Selle saab kopeerida nt Wordist. Pisiasi küll, aga paljudele inimestele jääb see silma.

Kui te kohe üldse ei leia mõne allika kohta kogu infot, võib see siin ka esitamata jääda, kuid lõputöös selliseid allikaid muidugi kasutada ei saa.

Margotmöller (arutelu) 29. november 2015, kell 15:47 (EET)[vasta]