Kasutaja arutelu:HeitiEhrpais/Twitch

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Aitäh huvitava artikli eest!

  • Artikkel peab põhinema vähemalt kahel allikal, palun otsi juurde vähemalt üks allikas, millele viidata. Ingliskeelse artikli sissejuhatuses on mitmeid viiteid, mida sa oma artiklis ei ole kasutanud. Palun lisa need ka oma artiklisse. Praegu on teksti see ainult üks viide, sellest ei piisa. Palun täienda.
  • Palun paranda lauset: "Samal ajal nimetati ümber Justin.tv emaettevõte ümber Twitch interactive…"
  • Artiklile võiks lisada juurde ingliskeelsed mõisted, ma ei tea, kas kõik lugejad saavad aru, et tellimused leheküljel on sama, mis inglise keeles subscribe. Võib-olla saaks seda kuidagi paremini sõnastada.
  • Artiklis on näha inglise keele mõju, palun loe tekst mõttega läbi ja proovi muuta keelekasutust eesti keelele omasemaks, nt "omab 15 miljonit kasutajat" asemel võiks öelda, et lehel on 15 miljonit kasutajat; "Juuni 2011 ettevõtte otsustas" -> juunis 2011 otsustas ettevõte; 2011. aasta juunis otsustas ettevõte. Selliseid kohti on mitmeid, palun paranda ära.
  • "teine hiljem 20 miljonit dollari" -> algallikas on ju olemas see aastaarv, võiks selle siin ka välja tuua, oleks täpsem.
  • Palun ära moonuta algallika andmeid, Justin.tv loodi 2007. aastal, mitte 2017.

Palun anna siin lehel teada, kui oled parandused sisse viinud, siis vaatan artikli uuesti üle.
Jõudu tööle!
--Kleppik (arutelu) 9. aprill 2018, kell 23:08 (EEST)[vasta]

Muudatused[muuda lähteteksti]

Parandasin vead vastavalt soovitustele.


Aitäh paranduste eest! Võid artikli põhiruumi laadida. Juhend selleks on siin. Kui artikkel on põhiruumi laaditud, on töö arvestatud.
--Kleppik (arutelu) 11. mai 2018, kell 12:45 (EEST)[vasta]