Kasutaja arutelu:Geonarva/Portaalid

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Ma tunneks selles asjus huvi, et kas nende kujunduste väljatoomisel ikka mõtet on? Siin lehel eksponeeritud kastidel paistab peale vaadates ainult 2 sisuliselt erinevat kujundust olevat – ehk oleks lihtsam vaadata siit tabelist värve kui eri kujundusi välja otsida? iffcool 29. juuli 2008, kell 17:57 (UTC)

Võib olla suurt mõttet ei ole, aga oletan, et mingit asja kasutan. Aitäh lingi eest. Tõenäoliselt ma uurisin parallelselt teiste vikipeediate geograafiaportaale. Geonarva 29. juuli 2008, kell 18:04 (UTC)

See on muidugi meeldiv, et oled jõudnud nõnda paljude portaalidega algust teha aga ükski portaal ei ole enne valmis, kui see on sisuga täidetud ja seetõttu soovitaksin ma sul vahepeal tegeleda portaalidele sisu loomisega kuna see võtab minu kogemuste järgi veelgi rohkem aega kui ainult portaali "raamide" loomine.

Jah, aga loodan, et see aitab asi kiiremaks teha ja ootan abi teiste poolt. Geonarva 9. august 2008, kell 06:12 (UTC)

Ma kustutasin sinu portaalides ".../Kategooriad" alamlehti kuna neid pole tarvis – see koodirida on nii lühike, et selle eraldi alamlehele paigutamine oleks liigne luksus. iffcool 8. august 2008, kell 21:11 (UTC)

Jah, olen nõus. Geonarva 9. august 2008, kell 06:12 (UTC)