Kasutaja arutelu:Block by Dwade/liivakast

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Suhteliselt tagasihoidlik algus, aga ikkagi algus. Sobib täienduseks artiklile Kõblas. --.Toon (arutelu) 13. veebruar 2018, kell 10:49 (EET)[vasta]

Kõblas on iidne ja mitmekülgne põllumajandus ning aiandus käsitööriist, mida kasutatakse umbrohu eemaldamiseks, pinnase eemaldamiseks ning saagi korjamiseks. Kõplaga saab teha väiksemaid vagusid ning auke seemnete või taimede istutamiseks. Kõplasi on palju erinevaid liike, mis täidavad üht või mitut funktsiooni. Eestis on levinud kolmnurkkõblas ja välkkõblas.

Edited by: Sander Kotter

Kõblas on iidse päritoluga ja mitmekülgne põllumajandus ning aiandus käsitööriist mida kasutatakse umbrohu eemaldamiseks, pinnase eemaldamiseks ning saagi korjamiseks. Kõplaga saab teha väiksemaid vagusid ja auke seemnete või taimede istutamiseks. Kõplasi on palju erinevaid tüüpe, mis täidavad üht või mitut funktsiooni. Eestis on levinud kolmnurkkõblas ja välkkõblas.

Edited by: Sander Säde and Almar Kaarend

Hea algus, kuid sõnastust tuleb muuta veidi arusaadavamaks ( Nt. pinnase kujundamiseks - pinnas on lai mõiste, kas autor mõtleb mulda, savi või midagi muud?) Viited puuduvad.

Edited by: Edgar Kure and Teodor Leheste