Kasutaja arutelu:Avjoska/Vabatahtlik

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Ootan parandusi, kommentaare, täpsustusi jne neljapäeva hilisõhtuks. avjoska 1. detsember 2008, kell 21:25 (UTC)

Andrese seisukohaga arvestatakse artikli toimetamisel alati. Eestikeelses Vikitsitaadis tegutseb Andres 2006. aasta aprillist, Vikiraamatukogus samast ajast. Vikisõnaraamatus tegutseb ta ehk samast ajast kui Vikipeedias. Nii Vikipeedias kui Vikisõnaraamatus on tema teadmised asendamatud. Andres pühendab iga päev oma aega Vikipeediale.

Selles lõigus on peaaegu kõik väär. Vikitsitaadis ja Vikiraamatukogus ma ei tegutse üldse, kuigi mul on seal konto. Vikisõnaraamatus tegutsen sellest ajast, kui eestikeelne Vikisõnaraamat avati, aga ma ei mäleta, millal see oli. Ma tegutsen seal sporaadiliselt, järjekindlamalt tegutseb Ker. Minu seisukohaga ei arvestata alati. Vikipeediaga ma päris iga päev siiski tegelda ei saa, võib-olla peaaegu iga päev. Samuti ei ole mul kuigi palju teadmisi, toetun ikkagi allikatele. Andres 1. detsember 2008, kell 22:05 (UTC)
Püüdsin asja väheke kohendada. Loodan, et sobib.
Kas me peaksime sellega seoses ka artiklit Andres Luure väheke pikemaks kirjutama? iffcool 2. detsember 2008, kell 01:39 (UTC)
Sorry, aga minu arust on see natuke liiga kantseliit. Püüan ka pärast natuke kohendada. --Epp 2. detsember 2008, kell 02:59 (UTC)
Sõnastasin nüüd natuke ümber. Kui liiga hoogu sattusin, eks siis muutke tagasi. :-) --Epp 2. detsember 2008, kell 03:35 (UTC)
Minu arust pole keegi veel liialt hoogu sattunud. Artiklit Andres Luurest võib vist siis täiendada, kui tulemused avalikustatud. Muudatusi ootan homme õhtuks (hiljemalt ülehomme hommikuks 8:00). avjoska 3. detsember 2008, kell 18:40 (UTC)

Kas peaks ka ingliskeelses Signpostis teatama? palun siis tõlkimisel abi. võib inglise keeles teha lehel Kasutaja:Avjoska/Volunteer. avjoska 7. detsember 2008, kell 17:01 (UTC)