Fail:Love is a two way street.JPG

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Klõps ikoonil viib faili leheküljele Wikimedia Commonsis.
Allikas: Vikipeedia

Algfail(1131 × 836 pikslit, faili suurus: 80 KB, MIME tüüp: image/jpeg)

Lühikirjeldus

Kirjeldus
Eesti: Pildil on Hek293 rakuliini ehk inimese embrüonaalse neeru rakuliini kolm rakku, mis on üksteisega valguliste ühendustega seotud. See pilt on jäädvustatud minu bakalaureusetöö eksperimentaalset osa teostades, milleks mul oli vaja erinevaid rakuproove hemotsütomeetriga mikroskoobi abil loendada. Sirgjooned pildil pärinevadki hemotsütomeetrist.

Antud pilt on tehtud TÜ Molekulaar- ja Rakubioloogia Instituudi mikroskoobiga Nikon Eclipse TS100 ja kasutatud on 40-kordset suurendust.

Teadlased on enda uurimisteemasse väga kiidnunud. Selle pildi ja pealkirjaga väljendan teadlase ja teaduse vahelist armastust, mis on kahepoolne. Sellel jäädvustatud hetkel näitas teadus endapoolset armastust ja austust.
English: On that picture, three Hek293 (human embryonic kidney) cells are compound to each other via protein juctions. That photo was taken during the experimental part of my bachelor thesis, which included cell counting with hemocytometer. Straight lines derive from hemocytometer.

This photo is 40x enlarged and captured by Nikon Eclipse TS100 microscope which locate at the Institute of Molecular and Cell biology of University of Tartu.

Scientists are very keen on their research topic. By this picture and title I am expressing double-sided love between scientist and science. At that moment, science expressed it's love.
Kuupäev
Allikas Üleslaadija oma töö
Autor Marianna Tampere


Litsents

Autoriõiguse omanikuna avaldan selle teose järgmise litsentsi all:
w:et:Creative Commons
omistamine sarnaselt jagamine
See fail kuulub jurisdiktsiooniga sidumata Creative Commonsi litsentsi "Autorile viitamine + jagamine samadel tingimustel 3.0" alla.
Tohid:
  • jagada – teost kopeerida, levitada ja edastada
  • kohandada – valmistada muudetud teoseid
Järgmistel tingimustel:
  • omistamine – Pead materjali sobival viisil autorile omistama, tooma ära litsentsi lingi ja märkima ära, kas on tehtud muudatusi. Sobib, kui teed seda mõistlikul viisil, kuid seejuures ei tohi jääda muljet, et litsentsiandja tõstab esile sind või seda, et sina materjali kasutad.
  • sarnaselt jagamine – Kui töötled, kujundad ümber või arendad materjali edasi, siis pead oma töö levitamiseks kasutama sama litsentsi, mille all on algupärand, või ühilduvat litsentsi.

Pealdised

Lisa üherealine seletus sellest, mida fail esitab

Selles failis kujutatud üksused

kujutab

19. september 2012

Faili ajalugu

Klõpsa kuupäeva ja kellaaega, et näha sel ajahetkel kasutusel olnud failiversiooni.

Kuupäev/kellaaegPisipiltMõõtmedKasutajaKommentaar
viimane15. oktoober 2013, kell 21:41Pisipilt versioonist seisuga 15. oktoober 2013, kell 21:411131 × 836 (80 KB)Mannu006User created page with UploadWizard

Seda faili kasutavad järgmised 2 lehekülge:

Metaandmed