Peamised avalikud logid

See on Vikipeedia kõigi olemasolevate logide ühendkuva. Valiku kitsendamiseks vali logitüüp, sisesta kasutajanimi (tõstutundlik) või huvipakkuva lehekülje pealkiri (samuti tõstutundlik).

Logid
  • 22. jaanuar 2024, kell 13:56 Kir.Mer arutelu kaastöö alustas lehekülge Kasutaja:Kir.Mer/Inimestele pataloogilised mikroseened (Uus lehekülg: 'Sissejuhatus Mikroseened on eukarüootsed heterotroofsed organismid, kes on peamiselt saprotroofid, mükoriisa seened või parasiidid. Miljonitest seeneliikidest vähesed täidavad teiste organismide nakatumiseks vajalikuid põhitingimusi, et omada parasiitset eluviisi. Veelgi vähem mikroseeni täidavad 4 põhitingimust, et nakatada inimesi: kõrge temperatuuritaluvus, võime tungida peremeesorganismi, inimkudede lüüsimine ja resistentsus inimese immuunsüsteemi vastu. T...')
  • 22. jaanuar 2024, kell 13:30 Kir.Mer arutelu kaastöö alustas lehekülge Inimestele pataloogilised mikroseened (Uus lehekülg: ''''Inimestele pataloogilised seened''' on seened, mis põhjustavad inimestel haigusi. = Sissejuhatus = Mikroseened on eukarüootsed heterotroofsed organismid, kes on peamiselt saprotroofid, mükoriisa seened või parasiidid. Miljonitest seeneliikidest vähesed täidavad teiste organismide nakatumiseks vajalikuid põhitingimusi, et omada parasiitset eluviisi. Veelgi vähem mikroseeni täidavad 4 põhitingimust, et nakatada inimesi: kõrge temperatuuritaluvus, võime tungi...') Märgis: Visuaalmuudatus
  • 22. jaanuar 2024, kell 12:33 Loodud kasutajakonto Kir.Mer arutelu kaastöö