Babylon 5 osade loend

Allikas: Vikipeedia

USA ulmetelesarja Babylon 5 osade täielik nimekiri. Artikli lõppu on lisatud Babylon 5 ainetel toodetud telefilmid, ning nende sündmustiku kronoloogiline paiknemine sarja suhtes.

Pilootosa[muuda | redigeeri lähteteksti]

  • Kogunemine (The Gathering)

Hooaeg 1: Märgid ja ended (Signs and Portents)[muuda | redigeeri lähteteksti]

  1. Kesköö tuleliinil (Midnight on the Firing Line)
  2. Hingekütt (Soul Hunter)
  3. Kadunud toimikud (Born to the Purple)
  4. Nakkus (Infection)
  5. Unistuste parlament (The Parliament of Dreams)
  6. Mõttesõda (Mind War)
  7. Sõjapalve (The War Prayer)
  8. Tähistaevas (And The Sky Full Of Stars)
  9. Surmakõndija (Deathwalker)
  10. Uskujad (Believers)
  11. Ellujääjad (Survivors)
  12. Vahendeid valimata (By Any Means Necessary)
  13. Märgid ja ended (Signs and Portents)
  14. TKO
  15. Graal (Grail)
  16. Silmad (Eyes)
  17. Pärand (Legacies)
  18. Hüüdja hääl kõrbes I (A Voice In The Wilderness I)
  19. Hüüdja hääl kõrbes II (A Voice In The Wilderness II)
  20. Babylon ruudus (Babylon Squared)
  21. Halastus (The Quality of Mercy)
  22. Krüüsalis (Chrysalis)

Hooaeg 2: Varjude tulek (The Coming of Shadows)[muuda | redigeeri lähteteksti]

  1. Lahkumishetked (Points of Departure)
  2. Ilmutused (Revelations)
  3. Varjude geomeetria (The Geometry of Shadows)
  4. Kauge täht (A Distant Star)
  5. Pikk pimedus (The Long Dark)
  6. Ämblik võrgus (A Spider in the Web)
  7. Hingesugulased (Soul Mates)
  8. Ralli läbi pimeduse (A Race Through Dark Places)
  9. Varjude tulek (The Coming of Shadows)
  10. GROPOS
  11. Üksipäini öös (All Alone in the Night)
  12. Ohvrid (Acts of Sacrifice)
  13. Kütt ja tema ohver (Hunter, Prey)
  14. Auküsimus (There All The Honor Lies)
  15. Kaamera ees (And Now For A Word)
  16. Z'Ha'Dumi varjus (In the Shadows of Z'Ha'Dum)
  17. Noad (Knives)
  18. Pihtimus ja hala (Confessions And Lamentations)
  19. Jagatud lojaalsus (Divided Loyalties)
  20. Pikk võitlus videvikus (The Long, Twilight Struggle)
  21. Inkvisiitori tulek (Comes The Inquisitor)
  22. Öö saabumine (The Fall of Night)

Hooaeg 3: Tagasipöördumist pole (Point of No Return)[muuda | redigeeri lähteteksti]

  1. Auasi (Matters of Honor)
  2. Süüdistused (Convictions)
  3. Vaenupäev (A Day in the Strife)
  4. Teekond läbi Ketsemani aedade (Passing Through Gethsemane)
  5. Autoriteetsed hääled (Voices of Authority)
  6. Tolm (Dust to Dust)
  7. Eksogenees (Exogenesis)
  8. Sõnumid maalt (Messages from Earth)
  9. Tagasipöördumist pole (Point of No Return)
  10. Purustatud unistused (Severed Dreams)
  11. Valguse ja pimeduse tseremoonia (Ceremonies of Light and Dark)
  12. Sic Transit Vir
  13. Külaline Avalonist (A Late Delivery from Avalon)
  14. Pisarate laev (Ship of Tears)
  15. Vahepalad ja vaatlused (Interludes and Examinations)
  16. Sõda ilma lõputa I (War Without End, Part One)
  17. Sõda ilma lõputa II (War Without End, Part Two)
  18. Jalutuskäik (Walkabout)
  19. Hall 17 on kadunud (Grey 17 Is Missing)
  20. Kalju karjatas, peidupaika pole (And the Rock Cried Out, No Hiding Place)
  21. Varjude tants (Shadow Dancing)
  22. Z'Ha'Dum (Z'Ha'Dum)

Hooaeg 4: Ei alistu, ei tagane (No Surrender, No Retreat)[muuda | redigeeri lähteteksti]

  1. Hundi tund (The Hour of the Wolf)
  2. Mis juhtus hr. Garibaldiga? (Whatever Happened to Mr. Garibaldi?)
  3. Kogunemine (The Summoning)
  4. Kuidas jumalaks saada? (Falling Toward Apotheosis)
  5. Pikk öö (The Long Night)
  6. Tulle (Into The Fire)
  7. Ilmutused (Epiphanies)
  8. Tõe illusioon (The Illusion of Truth)
  9. Lunastus (Atonement)
  10. Kohtumine Marsil (Racing Mars)
  11. Sideliinid (Lines of Communication)
  12. Huvide konfliktid (Conflicts of Interest)
  13. Kuulujutud, tehingud ja valed (Rumors, Bargains and Lies)
  14. Ülemineku hetked (Moments of Transition)
  15. Ei sammugi tagasi (No Surrender, No Retreat)
  16. Võimudemonstratsioon (The Exercise of Vital Powers)
  17. Vaenlase nägu (The Face of the Enemy)
  18. Ülekuulamine (Intersections in Real Time)
  19. Pimeduse ja valguse vahel (Between the Darkness and the Light)
  20. Lõppmäng (Endgame)
  21. Tõusev täht (Rising Star)
  22. Langeva tähe analüüs (The Deconstruction of Falling Stars)

Hooaeg 5: Tuleratas (Wheel of Fire)[muuda | redigeeri lähteteksti]

  1. Ei mingeid kompromisse (No Compromises)
  2. Londo Mollari väga pikk öö (The Very Long Night of Londo Mollari)
  3. Loomade musternäidised (The Paragon of Animals)
  4. Vaade galeriilt (A View from the Gallery)
  5. Õppetund (Learning Curve)
  6. Kummalised suhted (Strange Relations)
  7. Hinge saladused (Secrets of the Soul)
  8. Surnute päev (Day of the Dead)
  9. Pimedate kuningriigis (In the Kingdom of the Blind)
  10. Telepaatide tragöödia (A Tragedy of Telepaths)
  11. Fööniksi tõus (Phoenix Rising)
  12. Sakiline serv (The Ragged Edge)
  13. Korpus on ema, Korpus on isa (The Corps is Mother, The Corps is Father)
  14. Meditatsioon (Meditations on the Abyss)
  15. Pimeduse saabumine (Darkness Ascending)
  16. Kõik mu unistused on purunenud (All My Dreams, Torn Asunder)
  17. Tule ja varju liikumine (Movements of Fire and Shadow)
  18. Centauri Esimese langemine (The Fall of Centauri Prime)
  19. Tuleratas (Wheel of Fire)
  20. Liikuvad objektid (Objects in Motion)
  21. Liikumatud objektid (Objects at Rest)
  22. Uni valguses (Sleeping in Light)


Telefilmid[muuda | redigeeri lähteteksti]

  • Babylon 5: Alguses (Babylon 5: In the Beginning)

Babylon 5 väljamõeldud universumi kronoloogias paigutub see film kõige esimeseks, ent vaadata tuleks siiski pärast 5. hooaja lõppu jõudmist, sest ta ütleb seriaali sündmustiku kohta nii mõndagi ette ära.

  • Kolmas kosmos (Thirdspace)

Paigutub sarja kronoloogias 4. hooaja keskel, osade Illusion of Truth ja Atonement vahele.

  • Hingede jõgi (The River of Souls)

Sarja kronoloogias 5. hooajal, enne lõpuosa Sleeping in Light.

  • Kutse relvile (A Call to Arms)

Tegelikult Crusade pilootfilm, kuid kronoloogias paigutub eelmise filmi järele, enne 5. hooaja lõpuosa.

  • Vahtide legend: elada ja surra tähevalguses (The Legend of the Rangers: To Live and Die in Starlight)

Kronoloogias samuti enne Babylon 5 sarja 5. hooaja lõpuosa. Pidanuks saama uue seriaali pilootfilmiks, ent avaosa napp vaatajareiting tõmbas kavale kriipsu peale.

  • Meenutus varjudest (The Memory of Shadows)

Kavandatud täispikk film J. Michael Straczynski stsenaariumiga, mille tootmise ettevalmistused aga 2005. aasta algul rahapuudusel lõpetati.

  • Babylon 5: Kadunud lood (Babylon 5: The Lost Tales)

Uusim Babylon 5 maailma paigutuv telefilmide seeria, mis on kavandatud toota otse DVDna levitamiseks. Esimene osa peaks USAs ilmuma müüki 31. juulil 2007.

Jätkusari[muuda | redigeeri lähteteksti]

Babylon 5 kronoloogias enne 5. hooaja lõpuosa. Tootmine katkestati enneaegselt, siiski valmis 13 osa.