Atomic Kitten

Allikas: Vikipeedia

Atomic Kitten on 1998. aastal Liverpoolis loodud tüdrukuteansambel. Ansambli praegusse koosseisu kuuluvad Liz McClarnon, Natasha Hamilton ja Kerry Katona.

Ansambli kutsus kokku Orchestral Manoeuvres in the Darki (OMD) frontman Andy McCluskey. Ta kirjutas nii mõnedki Atomic Kitteni algusaegade laulud. Ansambli algkoosseisus oli hilisem Sugababesi laulja Heidi Range, kes lahkus kunstiliste erimeelsuste tõttu juba 1999. aastal, mil teda asendama tuli Hamilton. Aastal 2001 asendas Katonat Jenny Frost. Aastal 2004 läks bänd aga üldse laiali, olles selleks ajaks müünud maailmas üle 10 miljoni heliplaadi. Aastail 2004–2012 anti üksikuid kontserte ja käidi vahel ka stuudios. Nii anti välja ka näiteks 2006. aasta jalgpalli maailmameistrivõistluste heategevuslik singel, kaver The Farmi loost "All Together Now". 2012. aastal tuli bänd uuesti kokku koos Katonaga, Frost aga pühendus karjäärile televisioonis.

Atomic Kitten kontserdil Poolas 2005. aastal. Vasakult paremale: Liz McClarnon, Jenny Frost ja Natasha Hamilton.

Ansamblil on olnud 3 hitti, mis on jõudnud Suurbritannia singlite edetabelis esikohale. Need on "Whole Again", "Eternal Flame" ja "The Tide Is High (Get the Feeling)".

Ansambli koosseis[muuda | muuda lähteteksti]

Praegused liikmed[muuda | muuda lähteteksti]

Endised liikmed[muuda | muuda lähteteksti]

Stuudioalbumid[muuda | muuda lähteteksti]

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]