Arutelu:Werner Zoege von Manteuffel

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kui täpsustada, siis arst (kirurg) mitte kirurg (arst), sest täpsustatakse ikka laiemast mõistest kitsama suunas nagu sealsamas sõjaväelane (kindralmajor). Aga minu arvates pole kirurgi juurde vaja üldse lisada, et see on arst, see võiks kirurgi artiklis juba olla. Adeliine 23. märts 2008, kell 14:20 (UTC)

Paistab, et ta oli ka Venemaa poliitik. Tal oli tõelise riiginõuniku tiitel. Ja kellegi ihukirurg "Ehren-leibchirurg Sr. M." Paraku ei saanud ma lühendist aru, kelle ihukirurg. Huvitav on ka fakt, et tema vanaisa oli Tartu Ülikooli rektor Friedrich Parrot.--WooteleF 23. märts 2008, kell 15:18 (UTC)

Tema Majesteedi (Seiner Majestät, = Vene tsaar) au-ihukirurg. Tõeline riiginõunik oli tsiviilteenistuse auaste, ta oli riigiametnik. Eestis antigi talle just seepärast kindralmajori auaste, kuna siin tsiviilauastmeid ei olnud.
See tuleks ka artiklisse lisada.--WooteleF 24. märts 2008, kell 10:12 (UTC)

Integreerida[muuda lähteteksti]

Kõige vanem oli 61aastane arst Werner Zoege von Mangteuffel. Doktor, kes oli olnud ametis nii tsaar Nikolai II ihuarstina kui ka Loodearmee peakirurgina, teenis Vabadusristi välja vabatahtlikuna Tallinna sõjaväehaiglas kirurgitööd tehes. (link) --kanakukk 6. jaanuar 2010, kell 22:04 (UTC).