Arutelu:USA lahtised meistrivõistlused tennises

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Aga miks sellised teisaldused? Lahtised meistrivõistlused toimuvad veel kindlasti päris mitmel spordialal (nt golf). Sama kehtib ka Prantsusmaa ja teiste riikide kohta. --Metsavend 22. märts 2006, kell 15.13 (UTC)

Ootasin seda küsimust :). Tegelt see teine pealkiri oli pikk ja lohisev, veel panin tähele, et kui ise kirjutasin artiklit, siis alati kirjutasin lihtsalt USa lahtised meistrivõistlused jne, ja pidevalt imestasin et link oli punane. Jah golfis peetakse ka USA lahtiseid meistrivõistlusi, aga meil on see vähetuntud asi ja arvan, et enamik otsib just selle nime järgi tennist (samas pole reegel). Aga golfist kirjutades, saab ülesse teha ümbersuunamine.--Mona 22. märts 2006, kell 15.23 (UTC)

Ma ei ole sinuga päris nõus. Tuntus või mittetuntus on subjektiivne asi, aga entsüklopeedia peab olema objektiivne ja nimetama asju õigete nimedega, mitte kasutama kõnekeelseid ja slänginimetusi. Neilt võib teha ümbersuunamisi aga artikkel peaks olema ürituse ametliku v täisnimega ja olema üheselt mõistetav. Äkki ütleb veel keegi sõna sekka. Minu arust tuleks tagasi muuta. --Metsavend 22. märts 2006, kell 15.32 (UTC)
Konkreetsete juhtude üle võib vaielda, aga nimetada kõiki asju pealkirjas ametliku või täisnimega ei ole kindlasti praktiline ega vajalik. Vähemtuntud samanimeliste asjade jaoks võib sulgudesse panna täpsustuse. Andres 22. märts 2006, kell 16.21 (UTC)

Kas selles artiklis ei sobiks ära märkida, et "2012. aasta USA lahtiste meistrivõistluste noorteturniiril pääses Anett Kontaveit finaali"? Kuriuss 28. märts 2018, kell 20:21 (EEST)

Sobib ikka. --Pelmeen10 6. aprill 2018, kell 15:22 (EEST)