Arutelu:Sill

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Loen siin poole ühe ajal nii ja naapidi, klikin linke ja midagi geoloogiast teadmata ütlen: ega ma ikkagi päris täpselt aru ei saa mis see sill on. Tundub, et on mingil moel kivimitega seotud. Vist mingi kivim teiste kivimite sees? Aga võibolla ka mitte. Ilmselt vist tahkes olekus, kuigi intrusiooni lahtiseletus tekitab selles osas kahtlusi.

Ei, ei maksa valesti aru saada. Siim, mulle väga meeldib Su järjekindlus ja süstemaatilisus geoloogia teemade käsitlemisel aga arvan, et artiklit tuleks kirjutada lihtsamini mõistetavaks.--Boy 21. veebruar 2006, kell 22.31 (UTC)

Mul on hea meel, et keegi ütleb, kas artikkel on arusaadav või mitte. Samas on suhteliselt raske sellele probleemile lahendust leida. Loodusteaduslikud terminid on paraku sellised, et nende tähenduse mõistmine sõltub suuresti eelteadmistest. Ilmselt peaks pikemalt lahti kirjutama. Muidugi oleks hea kui saaks kuskilt vabalt kasutatava joonise, kus oleks kujutatud erinevaid intrusioone. Pilt teatavasti võib olla parem kui lehekülg teksti. Ühe foto nüüd lisasin. Loodetavasti ta pisut selgitab asja olemust. Siim 22. veebruar 2006, kell 08.39 (UTC)