Arutelu:September 2005

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

See e-valimiste jutt sai segane. Kes oskab, parandagu. Andres 1. september 2005, kell 13.46 (UTC)


Võiks kaaluda süsteemi, mis on kasutusel inglise vikis. Viimased sündmused on just eraldi artiklis, seal on praeguse ja eelmise kuu kohta, vanemad liigutatakse nende kuude artiklitesse. Nii näeks korraga ära ka näiteks eelmise nädala sündmused, kui just kuu vahetus. Samuti ei peaks iga kuu muutma ümbersuunamislinki Current events lehel. ;) Peep 2. september 2005, kell 09.40 (UTC)

Ma ei poolda seda süsteemi. Arvan, et oleks hea anda artiklile algusest peale lõplik pealkiri. Samasugune süsteem nagu meil on ka saksa vikis. Et näha eelmise nädala sündmusi, võib lihtsalt klõpsata vastava kuu lingile. Andres 2. september 2005, kell 10.12 (UTC)

Mina kaaluks siingi alalehtede sisestamise võimalust: Lehekülg "Current events" (või "Vikipeedia:Sündmused maailmas") ei sisaldaks mitte rida kujul:

#redirect [[September 2005]]

vaid rea kujul

{{:September 2005}}

või isegi

 {{:September 2005}}
 {{:August 2005}}
 

et kuu algul hoitaks esiplaanil eelminegi kuu. --Ker 2. september 2005, kell 16.55 (UTC)


Hääletus California Senatis[muuda lähteteksti]

Californias on kaks seadusandlikku organit: California State Senate, mille ma tõlkisin California Osarrigi Senatiks, ja California State Assembly, mida ma ei oska tõlkida. Et asjast õigesti aru saada, tuleks minu meelest lisada 1) et eelnõu vajab veel heakskiitu teises organis ja 2) ka eelmine hääletus, millest on jutt, ei toimunud Senatis. Peale selle, arvan, et ei peaks manima siin eelmist hääletust, vaid sündmuste käigust tuleks kirjutata mingis eraldi artiklis. Andres 2. september 2005, kell 10.28 (UTC)