Arutelu:Saint Helens

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Mis see Saint Helens siis muidu on? Niikuinii ju suunab siia. Andres 27. detsember 2006, kell 19:08 (UTC)

Vaata en:St Helens. Suunab kuni tulevad teised artiklid, mille pealkiri võiks olla St Helens. Siis tuleb teha täpsustusleht. Siim 27. detsember 2006, kell 19:10 (UTC)

Minu meelest tuleks jätta pealkirjaks "Saint Helens" ning muuta alles siis, kui tuleb täpsustuslehekülg. Andres 27. detsember 2006, kell 20:13 (UTC)
Et siis muudame tagasi ja siis varsti jälle tagasi :) Mis mõte sellisel tõmblemisel on? Ükskord saab ta nagunii praeguse pealkirja. Ma teisaldasin ainult sellepärast, et uskusin kohe kõva kisa tõusvat, et sellenimelisi asju on veel. Siim 27. detsember 2006, kell 20:34 (UTC)
Kui keegi mainib, et sellenimelisi asju on veel, ei maksa seda siis kisana võtta.
Ma ei räägi ainult sellest artiklist, vaid üldisest protseduurist, mis pole minu teada veel kõne all olnud: minu meelest ei tohiks niisugust ümbersuunamist teha, vaid jätta nimi selliseks, nagu ta on. See, et on teisi samanimelisi asju, ei tähenda minu meelest suurt midagi, sest kunagi ei saa kindel olla, et teisi samanimelisi asju pole.
Pealegi pole ju kindel, et seda pealkirja ei reserveerita vulkaanile.
Asja mõte on selles, et väljendilt, millel on mitu tähendust, ei tohiks teha ümbersuunamist ühele tähendusele.
Kui Sa oled sellega nõus, võin ma ise tagasi muuta, et Sul oleks vähem tööd:-) Aga kui Sa poleks ümbersuunamist teinud, siis Sul oleks veel vähem tööd olnud:-) Andres 27. detsember 2006, kell 21:00 (UTC)
Võid muuta. Kas ma olen kusagil ütelnud, et ma Vikipeedias töötamist kardan? Mõttetut tööd mulle tõesti teha ei meeldi. Siim 27. detsember 2006, kell 21:09 (UTC)
Saan aru, et Sa tööd ei karda. Ma lihtsalt ei taha sundida Sind mõttetut tööd tegema. Samuti tahtsin öelda, et see samm, mille Sa ennist tegid, oli minu meelest mõttetu. Andres 27. detsember 2006, kell 21:18 (UTC)