Arutelu:Proletkult

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Ajaloo osa on liiga üldsõnaline, ei ütle midagi konkreetset. Andres (arutelu) 7. juuni 2014, kell 00:37 (EEST)[vasta]

Sellisel kujul ma kustutaks ta ära. Andres (arutelu) 7. juuni 2014, kell 00:57 (EEST)[vasta]

Kas sa ise ka aru saad mida sa teed? Eemaldad pooled viited ja seosed, mida teised kasutajad oma vaevarikka tööga siia lisavad ja siis kukud veel seletama, et asi tuleks üldse ära kustutada???? Halloo??
Ma eemaldasin viite ingliskeelsele Vikipeediale, sest see ei ole usaldatav allikas, pealegi on artikli juures niikuinii link sellele.
Katsu ise kõrvalt vaadata: praegu on ajaloo osas jutt nii abstraktne, et ta on arusaamatu ja sisutu ning nende kahe lause eemaldamine tuleb artiklile ainult kasuks. Teine asi, kui kasutada inglise vikis leiduvat konkreetselt teavet. See nõuaks pikemat esitust. Andres (arutelu) 8. juuni 2014, kell 10:01 (EEST)[vasta]
Kuskohas see link seal on? Vikipeedia põhimõte seisnebki selles, et inimesed näevad viiteid, linke ja seoseid ning hakkavad nende põhjal artiklit täiendama, mitte selle sisu kustutama!!!
Rubriigis "teistes keeltes".
Viited on muidu head küll, aga teiste vikide puhul pole neil mõtet. See on minu isiklik arvamus, et need kaks lauset ei anna mõttekat infot. Andres (arutelu) 9. juuni 2014, kell 01:19 (EEST)[vasta]
Rubriik "teistes keeltes" viitab tervele artiklile. See viide, mille sina kustutasid, viitab konkreetsele lõigule. Esiteks ei peagi Vikipeedia olema teaduslik tõeallikas, vaid inimeste enda loodud üldinfo. Teiseks - kui sa arvad, et ingliskeelne vikipeedia ei ole usaldatav allikas(kuigi seal on pea iga lause juures viited konkreetsetele teostele;nagu ka siia lisatud lause juures see nii oli), siis miks sa ei lähe ingliskeelsesse vikipeediasse seda infot kustutama ??