Arutelu:Naturalism

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Naturalism on ju ka see, kui asja esitatakse puhtal ehk naturaalsel kujul. Ma ei tea, kas peaks ära mainima ka noorte naturalistide ringi. Ja kas naturalistid polnud need kunstnikud, kes ainult natuurist ehk vabas looduses joonistasid? Lisaks on naturalistidel mingi seos veel nudistidega... Taivo 18:27, 26 mai 2005 (UTC)

Sõnal "naturalism", on mitu tähendust küll, aga kõige tuntum on see, millest on artikkel. Nendest tähendustest, mida Sina mainid, pole ma küll kuulnud. "Naturalist" on küll loodusuurija, aga puudub vastav sõna "naturalism". Nudismi hüütakse naturismiks, mitte naturalismiks.
Teistest tähendustest kõige tuntum on filosoofiline vaade, mille järgi kõike tuleb seletada loodusseadustega. Eetikas tähendab naturalism seisukohta, et eetikatermineid sisaldavad laused on samatähenduslikud mingite lausetega, mis eetikatermineid ei sisalda. On ka teisi tähendusi. Andres 19:04, 26 mai 2005 (UTC)
Äkki peaks tegema kaks artiklit: Naturalism ja Naturalism (kunst). iffcool 15. november

2006, kell 13:59 (UTC)

Võib, aga tingimata ei pea esialgu. Andres 15. november 2006, kell 16:46 (UTC)

Enwikis on kunstivoolust räägitud artiklis realism, meil võiks niisamuti olla. - Neptuunium ❯❯❯ arutelu 3. mai 2018, kell 17:02 (EEST)[vasta]