Arutelu:Mikuláš Dzurinda teine valitsus

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kui koalutsioon vahetus, kas siis valitsus ei astunud vahepeal tagasi? Andres 19. oktoober 2006, kell 11:49 (UTC)

Vahetus 2006., eks jõuab millalgi selle ka teha. Mis linke puutub, siis kas neid on tegelikult igale nimele vajagi? Väheusutav et iga viimane kui väljamaa minister kunagi omaette artikli saab või vajabki. Või on kuidagi võimalik sättida, et kui tuleb näiteks kategooria "Slovakkia poliitikud" kunagi, siis enamik sinna automaatselt ei lisanduks, muidu jääb vahel üsna kehv pilt kümnetest/sadadest punastest nimedest, millede vahelt siis otsida seda millest midagi on ka. Kui ei saa välistada automaatset lisamist siis vahest on parem panna lingid ainult riigipeadele ja valitsusjuhtidele (v.a. Eesti muidugi), muudele vastavalt artiklite olemasolule. Parakaru 19. oktoober 2006, kell 12:22 (UTC)

Pidasin silmas seda, kas valitsus vahetus Dzurinda võimuloleku ajal (nii nagu näiteks Eestis 1995).
Me ei tea ju ette, kas või millal keegi tahab vastavaid artikleid teha. Mina teeksin küll kohe lingid ära, siis on see potentsiaalsetele kirjutajatele õhutuseks. Pärast artiklite kirjutamist oleks tülikas otsida kohti, kuhu lingid panna. Kui link on olemas, on kohe näha, kust link tuleb. Minu meelest torkavad sinised lingid punaste seast hästi silma.
Kategooriatesse lisanduvad ainult olemasolevad artiklid, ja sedagi mitte automaatselt, vaid siis, kui neile vastav kategooria omistatakse. Andres 19. oktoober 2006, kell 12:30 (UTC)