Arutelu:Massiiv (programmeerimine)

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kuna hetkel ei ole piisavalt palju sisukaid artikleid Vikipeedia:Sissejuhatus informaatikasse 2019 lehel, pean andma oma tagasisidet artiklile, mis on kirjutatud juba varasemalt. Kindlasti võiks ma selle tagasiside põhjal millalgi ka ise artiklit muuta või ümber kirjutada, kuid hetkel piirdun tagasisidega.

See artikkel on saanud uuenduskuuri eelmise aasta kursuse raames ja on tegelikult päris hästi kirjutatud, kuid mõned tähelepanekud mul siiski tekkisid:

  • Teksti on päris palju ja see on samas ka päris kuiv. Seda võiks jaotada väiksematesse lõikudesse ja mõnes kohas veidi ümber kirjutada (samuti keeletoimetuse koha pealt). Eriti käib see teise lõigu kohta ning kogu "Massiivide muteerimine Pythonis" osa kohta.
  • Siselinke on päris vähe, ka neid võiks juurde lisada: nt Python, indeks, võti, sõne, loend, protsessor, mäluaadress, C keel (ja neid linke on tegelikult veel)
  • Peale artikli peaosa lõppu on lisatud juurde kõigest alapealkiri viidete jaoks ja ei midagi muud, võiks olla veel nt välislinke, "vaata ka" osa.

Markah64 (arutelu) 14. oktoober 2019, kell 16:46 (EEST)[vasta]