Arutelu:Loksa bussijaam

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

"Kaasajal asuvad bussijaama hoones Swedbanki Loksa kontor, ..." - Järsku peaks ajalises mõttes konkreetsem olema. Swedbank tõmbab oma kontoreid koomale. Täna siin, homme seal, sattud olukorrale, et ei olegi enam Swedbanki kontorit harjumuspärases kohas.--Rünno 1. august 2009, kell 17:17 (UTC)

Siis saab ju alati muuta, aga tõepoolest – miks mitte ka kohe täpsem olla. -- Toomas 1. august 2009, kell 17:19 (UTC)
Toon näite - Nädal aega tagasi, kui keegi oleks kirjutanud Jewe keskusest artikli ja öelnud, et seal on kaasajal Swebanki kontor, oleks olnud kõik ok. Aga paar päeva tagasi avastasin, et Swedbank on seal keskuses oma pillid kotti pannud.--Rünno 1. august 2009, kell 17:27 (UTC)
Noh, nii ei saaks ka normaalsel viisil ühtegi elulugu kirjutada – THI võib ka homme sussid püsti visata – kas siis peaks kohe märkima, et artikli kirjutamise kuupäeva seisuga on ta Eesti Vabariigi president? Igal juhul on siinses artiklis Sinu osutatud puudus nüüd kõrvaldatud, on mujal, kuidas on. -- Toomas 1. august 2009, kell 17:31 (UTC)
THI võib tõesti igal hetkel, nagu iga normaalne inimese, sussid püsti ajada. Seepärast ei maksagi öelda, et "praegu on THI Eesti president". Vaid ikka, et aastast see ja see "on THI Eesti president"--Rünno 1. august 2009, kell 17:43 (UTC)
Iga päev artiklitesse uut kuupäeva kirjutada on ebaotstarbekam.--WooteleF 1. august 2009, kell 17:49 (UTC)
Aga kuidas siis tänapäeva kiirelt muutuvas maailmas hakkama saada? Keegi ei saa tunnistada valeks väidet, et 2009. aastal oli Loksa bussijaamas pangakontor.--Rünno 1. august 2009, kell 17:58 (UTC)
Saan Rünno esitatud probleemist aru. olen isegi olnud hädas, et paneks täpselt kirja, mis kuupäevast keegi kellekski sai vms aga ei ole kuskilt võtta infot, mis hetkest see asi just nii on. siis ongi saanud kirja "on see ja too". kolme aasta pärast, kui keegi artiklit vaatab, võib see veider tunduda, sest see see isik/objekt on ununenud juba. avjoska 1. august 2009, kell 22:14 (UTC)

Hoone ja bussipeatus ei ole sama asi. Andres 8. juuni 2010, kell 03:07 (EEST)[vasta]

Muidugi ei ole, aga eraldi artikleid neist kahest ei ole mõtet teha, sest bussijaama kui hoone funktsioon on ikkagi olnud teenindada bussipeatust ja ootepaviljoni mõttes teeb ta seda siiani. -- Toomas 20. oktoober 2010, kell 22:35 (EEST)[vasta]