Arutelu:Lipu- ja hümnipäev

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

pealkiri on .... eksitav(?) pealkirjast jääb mulje nagu oleks mingi üldisest tähtpäeva "tüübist" (võrdle: iseseisvuspäev, lipupäev) Tekstist aga selgub et on räägitakse teatud riikide tähtpäevast. Selguse (ja ühtsuse) mõttes tuleks panna need alaosad eraldi artiklitesse ja vastavatest artilites linkida vastavale artiklile --TarmoK 2. jaanuar 2006, kell 09.04 (UTC)

Ma ei vastanud sellepärast, et mul pole kindlat seisukohta. See on tähtpäeva tüüp ja ühtlasi tähtpäeva nimetus. Andres 3. jaanuar 2006, kell 17.28 (UTC)
Kui asjal on mitu tähendust siis on kasutatud täpsusustus lehekülge ja eri juhtumite puhul võib siis kasutada ("Lipu- ja hümnipäev (Aruba)" jne. kui on eksitav ütelda "Aruba Lipu- ja hümnipäev" jne. (ei ole vist päeva ametlik nimetus(?)) See "täpsustus" lehekülg võiks siinsel juhul olla lihtsalt lehekülg kus on taustast juttu ja edasi viited vastavate riikidega seotud artiklitele --TarmoK 4. jaanuar 2006, kell 11.39 (UTC)
Põhimõtteliselt võib nii teha, kuid praegu on minu meelest andmeid nii vähe, et esialgu on otstarbekas jätta kõik ühele leheküljele. Andres 4. jaanuar 2006, kell 18.32 (UTC)

Andmeid tuleb kontrollida. Hollandi vikis on osalt teistsugused andmed, ja viiteid ei ole. Andres (arutelu) 30. juuni 2017, kell 06:14 (EEST)[vasta]