Arutelu:Langenud ingel

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Ariel ja Anael (siin Ananael) on langenud inglite nimekirjas, kuid teiste allikate järgi ka inglise keelse Wikipeedias on Ariel üks peainglitst (Archangels ingl.), samuti raamatu järgi Kimberley Marooney. Ingli õnnistused.USA 1995. Eesti keeles kirjastus Varrak 2008. See ei ole langenud ingel. Ariel heebrea keelest tähendab Issanda Lõvi. Anael , samuti ei ole langenute inglite nimekrjas, kui nii võib ühe ingli kohta üldse öelda. Vt. samuti inglisekeelse Wikipeedia "Anael". Heebrea keelest see nimi tähendab Issanda Rõõm. Samuti raamatus K.Marooney. Ingli õnnistused on see ingel heade, ehk Jumala inglite hilgas ja mitte langenud ingel. --Jyriorel 21. jaanuar 2009, kell 13:35 (UTC)

Nii ehk naa, siin on allikaviidet vaja. Kk 21. jaanuar 2009, kell 13:58 (UTC)

Viited toon eelnevalt juba. OK! Uuesti: Inglisekeelne Wikipedia otsingu peale panna "Ariel" ja "Hanael, Anael". Seal ka viited ja arvan, et on põhjalikult selgitatud. Raamat: Kimberly Marooney. Angels Blessings.Cards of Sacred Guidance and Inspiration. Copyright 1995 by Kimberly Marooney. Kirjastus Fair Winds Press. Mis puutub sellesse raamatuse, eks iga ühe oma enda asi, kas ta usub seda, mis seal on kirjas või mitte, kuid see puudutab üldse usku Jumalasse. Eesti keeles: Kimberly Marooney. Ingli õnnistused. Kirjastus Varrak 2008. Muidugi on öeldud et ingleid on miljoneid. Kas neid viiteid võiks lisada artiklile juurde? --Jyriorel 21. jaanuar 2009, kell 16:43 (UTC)

Langenud ingleid on ka deemoniteks nimetatud. Need on Lutsiferi, saatana käsilased, kes tõstsid Jumala vastu mässu.--Jyriorel 21. jaanuar 2009, kell 17:01 (UTC)