Arutelu:Kaksikside

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Natuke naljakas, et keemias on nii vähe artikleid ja samas on siin mitmeid selliseid mille vajalikkuses ma julgen kahelda. Kaksiksidemest peaks rääkima artiklis Kovalentne side. Mida selle artkliga teha? Kas kirjutada kuskile nähtava koha peale, et lugege artiklit kovalentsest sidemest kui midagi teada tahate. Siia ei ole ju mõtet sama juttu dubleerida. Siim 19:15, 25 Sep 2004 (UTC)

Saab tõesti viidata kovalentsele sidemele, aga küllap saab siin rääkida sellest, mis on kaksiksidemele spetsiifiline. Vaata fi:Kaksoissidos. Andres 19:20, 25 Sep 2004 (UTC)
Minu arvates võiks mõnede artiklite, näiteks selle puhul nii teha, et kui artiklis ei ole eriti palju infot, siis teha see ümbersuunamisleheküljeks üldisemale artiklile, kus vajalik info olemas on. Jaan513 19:22, 25 Sep 2004 (UTC)
Selles asjas on võimalikud erinevad lähenemised. Üks lähenemine on see, et kui pikka juttu ei ole, siis ümber suunata. Teine lähenemine on see, et kui on eraldi mõiste, siis olgu ka eraldi artikkel, ülskõik kui pikk või lühike see parajasti on. Mina pooldan viimast, sest see võimaldab paremini lugejate erinevatele vajadustele vastu tulla. Andres 19:31, 25 Sep 2004 (UTC)