Arutelu:James Blunt

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Imelik, et ma mõtlesin ka just täna tema kohta artiklit alustada.. Peep 29. september 2005, kell 21.49 (UTC)

Juhtub... mina nimelt kuulasin esimest korda tema plaati... nu ja siis võtsin ette ;) - Ahsoous 30. september 2005, kell 13.37 (UTC)

väljatõstetud välislingid[muuda lähteteksti]

pole nagu eriti mõtet iga ala lehekülge eraldi välislinkide alla loetleda. Kel huvi see leiab ise ka üles sealt --TarmoK 30. september 2005, kell 13.57 (UTC)

Mina arvan, et on mõtet neid alalehekülgi loetleda. Esiteks on niiviisi kergem jõuda kohe selleni, mis huvitab. Teiseks on nimetatud olulist huvi pakkuvad asjad, mida pole võimalik artiklisse integreerida. Minu argument taandub sellele, et mina lugejana tahaksin selliseid linke. Andres 30. september 2005, kell 14.24 (UTC)
...ja siis võiks lisada ka lingi tema biograafiale (huvitav lugeda kuidas tema ise endast on lasknud kirjutada) ja fotodele ja esinemistele ja diskograafia loetelule ja muusikale mida saab alla laadida ja kuidas ühendust võtta ja ... et teeme neile kõigile lingid? Arvan et mõistad et me ei saa kõiki sealse saidi lehekülgi siin üles lugeda. Kellel on huvi see loeb ise, rääkimata sellest et poole aasta pärast võivad pooled sellised lingid valed olla (videode puhul olen ses suht kindel, kui ei ole tegemist ühe hiti muusikuga). ... Sellise "lugejana on huvi" loogikaga peaksime siis ka näiteks Tallinna artiklis tallinn.ee saidi alalehed üles lugema, alates Tallinna ülevaatest, haldusest, ametnikest kuni erinevate büroode lahtiolekute aegadeni ja bussi graafikuteni (mind näiteks huvitavad need lugejana väga), see oleks ju absurdne(?)
Vikipeedia ei ole ju lingikogu, me ei pea käest kinni hoides, näpuga näidates lugejale näitama kus leidub iga väiksemgi asi. Sellega seoses eemaldaks hea meelega ka selle teise lingi Virgin-i saidi videole, pigem panna linke allmusic [1] tüüpi saitidele milles on püsivama loomuga sisu --TarmoK 30. september 2005, kell 16.27 (UTC)
Aga Tarmo, ma ei teinud ju kõigile nendele linke. Ma ei poolda seda, et kõigele oleks link. Nagu ma ütlesin, tahaksin linki olulisele infole, mida ei saa artiklisse integreerida. Ja nagu ütlesin, tegin lingid vastavalt sellele, milliseid linke ise lugejana tahaksin artiklis näha. Oletan, et ma ei ole ainuke, kellel on sama lähenemine. Keda peaksid need lingid segama? Kui lingid valeks muutuvad, siis võib ju neid parandada.
Heitsin pilgu inglise viki artiklile ja leidsin seal lingi videole ning panin selle ka siia sisse. Seejärel heitsin pilgu ametlikule kodulehele ning leidsin ka sealt kaks videot ning laulusõnad. Panin ka need eraldi sisse, sest ma ei tulnud ise kohe selle peale, et sealt võib need leida. Igal juhul on niiviisi huvilisel lihtsam jõuda otse selleni, mis teda huvitab. Rohkem ma ei viitsinud linke uurida. Andres 30. september 2005, kell 17.17 (UTC)

Uus singel[muuda lähteteksti]

Uus singel peaks olema siis Same Mistake, videot hakatakse sellele ka tegema millalgi. Aga samas on Carry You Home šveitsi singlimüügi edetabelis 16 kohal ja I Really Want You 100 kohal Kanadas.