Arutelu:Jaan Masing

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Kas on kindel, et tal Valgetähe teenetemärgi medalit polnud? Nimi ei ole nii levinud. Leidsin Presidendi andmebaasist (milles on küll vigu ja osa materjali puudu) Amherst99 19. juuni 2009, kell 10:05 (UTC)

Sellist asja nagu Valgetähe teenetemärgi V klassi medal ei ole kunagi olemas olnud (§ 24. Valgetähe teenetemärk on kümneklassiline: kaks eriklassi ― Valgetähe teenetemärgi kett ja Valgetähe teenetemärgi erisuurpael, viis põhiklassi ― I, II, III, IV ja V klass ― ja kolm medalite-klassi. [1]). Koja esimehele oleks mis tahes klassi medal liiga madal (valla- ja linnavanemad said tavaliselt V tavaklassi teenetemärke; Valgetähe teenetemärgi medaleid said autojuhid, teemeistrid, rongijuhid, metsavahid, lukksepad, pottsepad, vangivalvurid, remonditöölised jne). Ainult Riigivapi teenetemärgil oli viis klassi. Minu andmed on raamatust Eesti tänab, Tallinn, 2000. --Improvisaator 19. juuni 2009, kell 10:12 (UTC)

Siis on selge. Presidendi kantselist sain muide teada, et andmebaasis on vigu ja puudusi ning töö selle parandamiseks käib. Amherst99 19. juuni 2009, kell 10:20 (UTC)